NGK

Ducati yeni motorunu tanıttı

04.03.2016 - 13:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3274+ kez okundu.
 

Ducati yeni motorunu tanıttı

Ducati takımı yeni motoru Desmosedici GP16'yı yeni renk düzeniyle birlikte tanıttı.

Takım sürücü kadrosunda herhangi bir değişiklik yapmadı ve Andrea Iannone ve Andrea Dovizioso ikilisiyle yollarına devam ediyor. Casey Stoner ve Michele Pirro da bu sezon Ducati'ye test rolünde yardımda bulunacaklar. Ducati şimdiye kadar sekiz günlük sezon öncesi testlerini doldurdu. 2015 sezonunun tamamlanmasıyla birlikte iki gün Valencia'da teste çıkan Ducati, Sepang ve Phillip Island'da da üçer kere piste çıktı. 2016 sezonu öncesinde Katar'da üç günlük test daha takımları bekliyor. Dovizioso ilk iki testte takımın ufak sorunlar yaşadığını ancak Phillip Island'da gerçek güçlerini gösterdiklerini söyledi. Takımın bir diğer İtalyan sürücüsü Iannone de iyi bir motora sahip olduklarını ancak 2016 sezonunun beklentilerinden dolayı zorlu geçeceğini belirtti. Ducati takımı Desmosedici GP16'yı sadece fabrika takımında kullanacak. Pramac Racing, Avintia Racing ve Aspar Racing eski Ducati ile bu sezon piste çıkacak.
Ducati takımı yeni motoru Desmosedici GP16'yı yeni renk düzeniyle birlikte tanıttı.

Takım sürücü kadrosunda herhangi bir değişiklik yapmadı ve Andrea Iannone ve Andrea Dovizioso ikilisiyle yollarına devam ediyor.

Casey Stoner ve Michele Pirro da bu sezon Ducati'ye test rolünde yardımda bulunacaklar.

Ducati şimdiye kadar sekiz günlük sezon öncesi testlerini doldurdu. 2015 sezonunun tamamlanmasıyla birlikte iki gün Valencia'da teste çıkan Ducati, Sepang ve Phillip Island'da da üçer kere piste çıktı. 2016 sezonu öncesinde Katar'da üç günlük test daha takımları bekliyor.

Dovizioso ilk iki testte takımın ufak sorunlar yaşadığını ancak Phillip Island'da gerçek güçlerini gösterdiklerini söyledi.

Takımın bir diğer İtalyan sürücüsü Iannone de iyi bir motora sahip olduklarını ancak 2016 sezonunun beklentilerinden dolayı zorlu geçeceğini belirtti.

Ducati takımı Desmosedici GP16'yı sadece fabrika takımında kullanacak. Pramac Racing, Avintia Racing ve Aspar Racing eski Ducati ile bu sezon piste çıkacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.