Rutec

Yamaha Motor Türkiye Eurasia Moto Bike Fuarı'nda süprizleri ile yerini alıyor!

19.02.2016 - 16:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3649+ kez okundu.
 

Yamaha Motor Türkiye Eurasia Moto Bike Fuarı'nda süprizleri ile yerini alıyor!

Eurasia Moto Bike Fuarı 25 Şubat Perşembe günü İstanbul Fuar Merkezi'nde kapılarını açıyor…

Motosiklet tutkunlarının yeni modelleri görmek için dört gözle beklediği bu organizasyonda, dünyanın motosiklet teknolojisine yön veren en güçlü markalarından Yamaha Motor Türkiye yerini alıyor. Motobike Fuarı'nda Yamaha'nın merak edilen en yeni modelleri MT-10, MT-25, XSR700, XSR-900'ün yanı sıra, global bir proje olan Yard Built projesi kapsamında Türkiye’den Bunker Customs yaratıcılarından Can ve Mert Uzer kardeşlerin Yamaha için kişiselleştirdikleri motosiklet de ilk kez bu fuarda sergilenecek.  Fuarın ilk günü Yamaha Motor Türkiye Başkanı Masashi Ogawa ve Satış & Pazarlama Müdürü Nihat Çadırcı'nın ev sahipliğinde gerçekleştireceğimiz, Yamaha'nın yeni modelleri ve stratejilerinin konuşulacağı lansmanımızda sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız.   Tarih: 25 Şubat 2016 Perşembe Saat:11.00 Yer: İstanbul Fuar Merkezi Eurasia Moto Bike Fuarı Salon: 10 Stant No: 311
Eurasia Moto Bike Fuarı 25 Şubat Perşembe günü İstanbul Fuar Merkezi'nde kapılarını açıyor…

Motosiklet tutkunlarının yeni modelleri görmek için dört gözle beklediği bu organizasyonda, dünyanın motosiklet teknolojisine yön veren en güçlü markalarından Yamaha Motor Türkiye yerini alıyor. Motobike Fuarı'nda Yamaha'nın merak edilen en yeni modelleri MT-10, MT-25, XSR700, XSR-900'ün yanı sıra, global bir proje olan Yard Built projesi kapsamında Türkiye’den Bunker Customs yaratıcılarından Can ve Mert Uzer kardeşlerin Yamaha için kişiselleştirdikleri motosiklet de ilk kez bu fuarda sergilenecek.  Fuarın ilk günü Yamaha Motor Türkiye Başkanı Masashi Ogawa ve Satış & Pazarlama Müdürü Nihat Çadırcı'nın ev sahipliğinde gerçekleştireceğimiz, Yamaha'nın yeni modelleri ve stratejilerinin konuşulacağı lansmanımızda sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

 

Tarih: 25 Şubat 2016 Perşembe

Saat:11.00

Yer: İstanbul Fuar Merkezi Eurasia Moto Bike Fuarı

Salon: 10

Stant No: 311

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.