NGK

Yalnızca 25 adet üretilen karanlık güç

Moto-Haber 04.12.2015 - 18:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 1632+ kez okundu.
 

Yalnızca 25 adet üretilen karanlık güç

Darth Vader için geliştirilen ışın kılıçlı motosiklet

Darth Vader (Yıldız Savaşları serisinin orijinal üçlemesi (Yeni Bir Umut, İmparator, Jedi'ın Dönüşü) ve serinin çekilen son filmi Sith'in İntikamı filmlerinde yer alan Yıldız Savaşları karakteri.)  Uzun zaman önce uzak bir galakside… Galaktik İmparatorluk’un artık yeryüzüne inen isyancıların peşine düşmek için bir araca ihtiyacı vardır. TIE Fighter’ların, podracer’ların yetmediği bu çetin Dünya koşullarında Sith Lordu’nun imdadına Ural Motorcycles yetişir. Ve yeryüzünün en karanlık aracını Darth Vader’ın huzuruna sunar. Washington merkezli motosiklet üreticisi Ural Motorcycles, içindeki karanlık gücü ortaya çıkardı. Gücün uyanmasına da bu kadar az bir süre kalmışken Star Wars hayranlığını artık gerçek bir ürüne dönüştürmek isteyen üretici Darth Vader temalı bir motosiklet geliştirdi. Genellikle sepetli motosikletler üreten firma, Dark Force adını verdiği motorunu da bu şekilde tasarladı. Simsiyah parlak gövdesi, çıplak motor bloğu, LED aydınlatmaları ve sürücüyle sepet arasında yer alan, her an kapıp savaşmaya hazır gerçek ışın kılıcı Dark Force’un en güçlü silahlarından. 749 cc’lik iki silindirli motoru 41 beygir güç üretiyor. Yalnızca 25 adet üretilen bu karanlık gücü elde etmek için 25 bin doları gözden çıkarmak gerek.
Darth Vader için geliştirilen ışın kılıçlı motosiklet

Darth Vader (Yıldız Savaşları serisinin orijinal üçlemesi (Yeni Bir Umut, İmparator, Jedi'ın Dönüşü) ve serinin çekilen son filmi Sith'in İntikamı filmlerinde yer alan Yıldız Savaşları karakteri.) 


Uzun zaman önce uzak bir galakside… Galaktik İmparatorluk’un artık yeryüzüne inen isyancıların peşine düşmek için bir araca ihtiyacı vardır. TIE Fighter’ların, podracer’ların yetmediği bu çetin Dünya koşullarında Sith Lordu’nun imdadına Ural Motorcycles yetişir. Ve yeryüzünün en karanlık aracını Darth Vader’ın huzuruna sunar.

Washington merkezli motosiklet üreticisi Ural Motorcycles, içindeki karanlık gücü ortaya çıkardı. Gücün uyanmasına da bu kadar az bir süre kalmışken Star Wars hayranlığını artık gerçek bir ürüne dönüştürmek isteyen üretici Darth Vader temalı bir motosiklet geliştirdi. Genellikle sepetli motosikletler üreten firma, Dark Force adını verdiği motorunu da bu şekilde tasarladı. Simsiyah parlak gövdesi, çıplak motor bloğu, LED aydınlatmaları ve sürücüyle sepet arasında yer alan, her an kapıp savaşmaya hazır gerçek ışın kılıcı Dark Force’un en güçlü silahlarından.

749 cc’lik iki silindirli motoru 41 beygir güç üretiyor. Yalnızca 25 adet üretilen bu karanlık gücü elde etmek için 25 bin doları gözden çıkarmak gerek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.