Rutec

Şampiyonlar Bodrum’da Belli Oldu

Yarışlar (AA) - Anadolu Ajansı | 15.11.2015 - 19:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2391+ kez okundu.
 

Şampiyonlar Bodrum’da Belli Oldu

Türkiye ATV Şampiyonası’nın son ayağı Bodrum’da yapılırken, S1 sınıfında Yavuz Carbaş (Arctıc), S2 sınıfında Garip Koyun (RKS) ve S4 sınıfında da Çağlayan Çelik (Polaris) sezonu şampiyon olarak tamamladılar.

Bu sezon ilk kez düzenlenen Türkiye ATV Şampiyonası’nın dördüncü  ayak yarışı Bodrum’da güzel bir havada yapıldı. “Spor, Turizmin Geleceğidir ‘Bodrum Turizm’dir” sloganıyla 30 sporcu katıldı. Muğla Valiliği, Bodrum Belediyesi, Can-am, Emrağ İnşaat ve Depar Motor katkılarıyla gerçekleştirilen son ayak yarışında 2015 yılı şampiyonları da belli oldu. S1 sınıfında Yavuz Carbaş (Arctıc), S2 sınıfında Garip Koyun (RKS) ve S4 sınıfında da Çağlayan Çelik (Polaris) sezonu şampiyon olarak tamamladılar. Yarışları Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Hamit Dizman, Yönetim Kurulu Üyeleri Mahmut Nedim Akülke ve Faysal Şefkatlioğlu’da takip etti.   ATV sınıfında sezonun final heyecanı, Kızılağaç Köyü Bodrum Arena Motosiklet Parkuru’nda yaşandı. S1 sınıfında Yavuz Carbaş (Arctıc), Murat Nalçakan (Canam) ve Hasancan Özer Başaranlar (Arctıc) ilk üç sırayı paylaştı. S2 sınıfında ilk üç Burak Kaya (Canam), Garip Koyun (RKS) ve Hüseyin Kelebek’ten (Arctıc) oluştu. Gökhan Akkelle’nin (Yamaha) birinci olduğu S3 sınıfında Mahmut Özdeniz (KTM) ikincilikle yetindi. S4 sınıfında Furkan Arşıl Köprücü (Canam) en iyi zamanı yaparken, genç sporcuyu Çağlayan Çelik (Polaris) ve Bekir Afacan (Canam) takip etti.
Türkiye ATV Şampiyonası’nın son ayağı Bodrum’da yapılırken, S1 sınıfında Yavuz Carbaş (Arctıc), S2 sınıfında Garip Koyun (RKS) ve S4 sınıfında da Çağlayan Çelik (Polaris) sezonu şampiyon olarak tamamladılar.

Bu sezon ilk kez düzenlenen Türkiye ATV Şampiyonası’nın dördüncü  ayak yarışı Bodrum’da güzel bir havada yapıldı. “Spor, Turizmin Geleceğidir ‘Bodrum Turizm’dir” sloganıyla 30 sporcu katıldı. Muğla Valiliği, Bodrum Belediyesi, Can-am, Emrağ İnşaat ve Depar Motor katkılarıyla gerçekleştirilen son ayak yarışında 2015 yılı şampiyonları da belli oldu. S1 sınıfında Yavuz Carbaş (Arctıc),

S2 sınıfında Garip Koyun (RKS) ve S4 sınıfında da Çağlayan Çelik (Polaris) sezonu şampiyon olarak tamamladılar. Yarışları Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Hamit Dizman, Yönetim Kurulu Üyeleri Mahmut Nedim Akülke ve Faysal Şefkatlioğlu’da takip etti.

 

ATV sınıfında sezonun final heyecanı, Kızılağaç Köyü Bodrum Arena Motosiklet Parkuru’nda yaşandı. S1 sınıfında Yavuz Carbaş (Arctıc), Murat Nalçakan (Canam) ve Hasancan Özer Başaranlar (Arctıc) ilk üç sırayı paylaştı. S2 sınıfında ilk üç Burak Kaya (Canam), Garip Koyun (RKS) ve Hüseyin Kelebek’ten (Arctıc) oluştu. Gökhan Akkelle’nin (Yamaha) birinci olduğu S3 sınıfında Mahmut Özdeniz (KTM) ikincilikle yetindi. S4 sınıfında Furkan Arşıl Köprücü (Canam) en iyi zamanı yaparken, genç sporcuyu Çağlayan Çelik (Polaris) ve Bekir Afacan (Canam) takip etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.