NGK

Red Bull Sea to Sky, Altıncı Kez Kemer’e Geliyor!

Yarışlar 22.09.2015 - 18:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3058+ kez okundu.
 

Red Bull Sea to Sky, Altıncı Kez Kemer’e Geliyor!

Red Bull Sea to Sky, Altıncı Kez Kemer’e Geliyor!

Red Bull Türkiye, Kemer Enduro Motosiklet Kulübü ve XVENTURE iftiharla duyurur: Red Bull Sea to Sky 2-4 Ekim 2015 tarihlerinde Kemer’de altıncı kez düzenleniyor! Jonny Walker, Graham Jarvis ve Andreas “Letti” Lettenbichler başta olmak üzere dünyanın en iyi Ekstrem Enduro yarışçılarının buluşma noktası yine Kemer olacak. Geleneksel hale gelen etkinlik, bu inanılmaz bir hızla büyüyen sporun meraklılarını bir araya toplayacak. Aksiyon üç gün boyunca nefes keserken, üç farklı yarış stiline uygun üç farklı yarışla sporcular gerçekten deniz seviyesinden gökyüzüne kadar çıkacak. 2365 metre yükseklikteki Dağ Yarışı kazananı belli ederken, pro yarışçılarla birlikte yerel amatörler de kıyasıya rekabet edecek. Türkiye’nin en güzel kıyılarının ev sahipliği yapacağı bu etkinlikte 2-4 Ekim 2015 tarihlerinde Kemer’de bize katılmak için hemen kaydolun!
Red Bull Sea to Sky, Altıncı Kez Kemer’e Geliyor!

Red Bull Türkiye, Kemer Enduro Motosiklet Kulübü ve XVENTURE iftiharla duyurur: Red Bull Sea to Sky 2-4 Ekim 2015 tarihlerinde Kemer’de altıncı kez düzenleniyor! Jonny Walker, Graham Jarvis ve Andreas “Letti” Lettenbichler başta olmak üzere dünyanın en iyi Ekstrem Enduro yarışçılarının buluşma noktası yine Kemer olacak.

Geleneksel hale gelen etkinlik, bu inanılmaz bir hızla büyüyen sporun meraklılarını bir araya toplayacak. Aksiyon üç gün boyunca nefes keserken, üç farklı yarış stiline uygun üç farklı yarışla sporcular gerçekten deniz seviyesinden gökyüzüne kadar çıkacak. 2365 metre yükseklikteki Dağ Yarışı kazananı belli ederken, pro yarışçılarla birlikte yerel amatörler de kıyasıya rekabet edecek.

Türkiye’nin en güzel kıyılarının ev sahipliği yapacağı bu etkinlikte 2-4 Ekim 2015 tarihlerinde Kemer’de bize katılmak için hemen kaydolun!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.