NGK

Trafik magandasını internette ifşa etti

Moto-Haber 02.07.2015 - 19:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2655+ kez okundu.
 

Trafik magandasını internette ifşa etti

Ümraniye'de trafikte makas yapan sürücüyü uyaran motosiklet tutkunu, kaskında bulunan kamerayla çektiği görüntüleri sosyal medyada paylaştı

Ümraniye'de trafikte makas yapan bir sürücü, arkasında seyreden motorcunun dikkatini çekti. Tehlikeli sürüşü kaskında bulunan kamerayla görüntüleyen motorcu, daha sonra sürücünün yanına giderek uyarılarda bulundu. Ancak motorcunun uyarılarına el hareketleriyle karşılık veren sürücü, yoluna devam etti. Bir süre yol kenarında durarak tartışmaya başlayan ikili, emniyete gitmek üzere sözleşti. Önündeki sürücüyü takip eden motorcu, emniyet yerine sürücünün arkadaşlarının yanına gittiklerini son anda fark etti. Sürücünün iş yerine geldiklerinde ani bir manevra yaparak dayaktan son anda kurtulan motorcu, tüm yaşananları kaskında bulunan kamerayla görüntülendi ve görüntüleri sosyal paylaşım sitelerine yükledi.  
Ümraniye'de trafikte makas yapan sürücüyü uyaran motosiklet tutkunu, kaskında bulunan kamerayla çektiği görüntüleri sosyal medyada paylaştı

Ümraniye'de trafikte makas yapan bir sürücü, arkasında seyreden motorcunun dikkatini çekti. Tehlikeli sürüşü kaskında bulunan kamerayla görüntüleyen motorcu, daha sonra sürücünün yanına giderek uyarılarda bulundu. Ancak motorcunun uyarılarına el hareketleriyle karşılık veren sürücü, yoluna devam etti.

Bir süre yol kenarında durarak tartışmaya başlayan ikili, emniyete gitmek üzere sözleşti. Önündeki sürücüyü takip eden motorcu, emniyet yerine sürücünün arkadaşlarının yanına gittiklerini son anda fark etti. Sürücünün iş yerine geldiklerinde ani bir manevra yaparak dayaktan son anda kurtulan motorcu, tüm yaşananları kaskında bulunan kamerayla görüntülendi ve görüntüleri sosyal paylaşım sitelerine yükledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.