NGK

Kastamonu’da Doğu Avrupa Heyecanı

Yarışlar (AA) - Anadolu Ajansı | 14.05.2015 - 15:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2662+ kez okundu.
 

Kastamonu’da Doğu Avrupa Heyecanı

Kastamonu'nun Azdavay ilçesi 15-17 Mayıs tarihlerinde Doğu Avrupa Enduro Şampiyonası'na ilk kez ev sahipliği yapacak.

Türkiye Motosiklet Federasyonu, Kastamonu Valiliği ve Azdavay Belediyesi’nin düzenlediği; Sancaktepe Motosiklet Kulübü’nün organize ettiği, Doğu Avrupa ve Türkiye Enduro Şampiyonaları’nın ikinci ayak yarışları 15 ve 17 Mayıs 2015 tarihlerinde Kastamonu’nun Azdavay ilçesindeki Suğla Yaylası'nda gerçekleştirilecek. Seyir keyfi yüksek ve çok çekişmeli olacak yarışlara; Bulgaristan, Romanya, Sırbistan, Makedonya, Moldova, Yunanistan, Arnavutluk, İran, Karadağ ve Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden gelecek sporcular yarış severlere unutulmaz bir hafta sonu yaşatacak.   Doğu Avrupa Enduro Şampiyonası için Kastamonu Valiliği ile Azdavay Belediyesi tarafından hazırlanan dünya standartlarına sahip yarış parkuruna 1 km.’lik kros test etabı da eklendi. Tarihinde ilk defa böyle bir yarışa ev sahipliği yapacak Azdavay, her yıl yenisi düzenlenecek yarışlarla daha çok enduro severi bölgeye çekecek. Doğu Avrupa Enduro Şampiyonası Kastamonu yarışında E1A, E2A, E3A, E1B, E2B, E3B sınıfları 37,5 km.’lik parkurda (Ara ve Test Etapları dahil) 4 tur atacak (150 km.) Junior (EG), EC, Veteran sınıfları 2 tur ve Women (Bayanlar) sınıfı da 1 tur ile yarışı tamamlayacak.   15 Mayıs Cuma günü teknik kontrollerle start alacak şampiyonalarda Türkiye Şampiyonası’nın Enduro C sınıfının sıralama yarışı aynı gün yapılacak. 16 Mayıs Cumartesi günü Enduro C sınıfının yarışı saat 10:00’da start alacak. Diğer sınıfların sıralama yarışları ise Cumartesi günü Suğla Yaylası’ndaki 1 km.’lik özel test etabında yapılacak. 17 Mayıs Pazar günü saat 10:00’da E1 (A-B), E2 (A-B), E3 (A-B), Junior (EG), Veteran ve Women (Bayanlar) sınıflarında yarışlar izleyenlere büyük heyecan yaşatacak. 
Kastamonu'nun Azdavay ilçesi 15-17 Mayıs tarihlerinde Doğu Avrupa Enduro Şampiyonası'na ilk kez ev sahipliği yapacak.

Türkiye Motosiklet Federasyonu, Kastamonu Valiliği ve Azdavay Belediyesi’nin düzenlediği; Sancaktepe Motosiklet Kulübü’nün organize ettiği, Doğu Avrupa ve Türkiye Enduro Şampiyonaları’nın ikinci ayak yarışları 15 ve 17 Mayıs 2015 tarihlerinde Kastamonu’nun Azdavay ilçesindeki Suğla Yaylası'nda gerçekleştirilecek. Seyir keyfi yüksek ve çok çekişmeli olacak yarışlara; Bulgaristan, Romanya, Sırbistan, Makedonya, Moldova, Yunanistan, Arnavutluk, İran, Karadağ ve Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden gelecek sporcular yarış severlere unutulmaz bir hafta sonu yaşatacak.

 

Doğu Avrupa Enduro Şampiyonası için Kastamonu Valiliği ile Azdavay Belediyesi tarafından hazırlanan dünya standartlarına sahip yarış parkuruna 1 km.’lik kros test etabı da eklendi. Tarihinde ilk defa böyle bir yarışa ev sahipliği yapacak Azdavay, her yıl yenisi düzenlenecek yarışlarla daha çok enduro severi bölgeye çekecek. Doğu Avrupa Enduro Şampiyonası Kastamonu yarışında E1A, E2A, E3A, E1B, E2B, E3B sınıfları 37,5 km.’lik parkurda (Ara ve Test Etapları dahil) 4 tur atacak (150 km.) Junior (EG), EC, Veteran sınıfları 2 tur ve Women (Bayanlar) sınıfı da 1 tur ile yarışı tamamlayacak.

 

15 Mayıs Cuma günü teknik kontrollerle start alacak şampiyonalarda Türkiye Şampiyonası’nın Enduro C sınıfının sıralama yarışı aynı gün yapılacak. 16 Mayıs Cumartesi günü Enduro C sınıfının yarışı saat 10:00’da start alacak. Diğer sınıfların sıralama yarışları ise Cumartesi günü Suğla Yaylası’ndaki 1 km.’lik özel test etabında yapılacak. 17 Mayıs Pazar günü saat 10:00’da E1 (A-B), E2 (A-B), E3 (A-B), Junior (EG), Veteran ve Women (Bayanlar) sınıflarında yarışlar izleyenlere büyük heyecan yaşatacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.