NGK

BMW Motorrad Long Weekend Buluşması Antalya’da...

Moto-Haber 08.05.2015 - 13:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2695+ kez okundu.
 

BMW Motorrad Long Weekend Buluşması Antalya’da...

BMW Motorrad Türkiye,16-19 Mayıs 2015 tarihleri arasında motosiklet tutkunlarını Antalya’da keyif dolu, uzun bir hafta sonunda buluşturuyor.

Yoğun haftaların ardından, güzel ve güneşli bir hafta sonunda, macera dolu yeni bir BMW Motorrad Long Weekend organizasyonunda buluşuyoruz. Sizleri motosiklet sürüş keyfini doyasıya yaşayacağınız bir hafta sonu geçirmeye davet ediyoruz. Bu sene sekizincisini düzenleyeceğimiz "BMW Motorrad Long Weekend 2015", 16-19 Mayıs tarihleri arasında Antalya Beldibi’ndeki Rixos Sungate otelinde gerçekleşiyor. İlk gün, BMW Rider Academy eğitmenleri ile güvenli bir şekilde yol alacak katılımcılara bir teknik ekip aracı ve Sağlık Bakanlığı’na bağlı motorize ambulans ekibi de eşlik edecek. Bol heyecan ve keyif dolu ikinci günde, bizi bekleyen tekneyle Antalya’nın mavi koylarına yelken açacağız. Arzu eden katılımcılar ise BMW motosikletler ile test sürüşü yapma imkanı bulacaklar. Motosikletlerimizle güneyin muhteşem manzaralı yollarında ilerleyeceğimiz üçüncü gün, yeşil ve mavinin onlarca farklı tonuyla bezenmiş virajlı dağ yollarında sürüş keyfi yaşayıp, birbirinden lezzetli deniz mahsullerini tadıyor olacağız. Keyif dolu bir hafta sonunun ardından son gün, katılımcılar eve dönüşlerini uçakla yaparken, BMW motosikletleri tırlarla İstanbul’a naklediliyor olacak. Eğlence ve çeşitli aktivitelerle dolu keyifli bir deneyim yaşamak ve motosiklet tutkusunu paylaşan katılımcılarla birlikte özel bir hafta sonu geçirmek için www.bmw-motorrad.com.trsitesinden detaylara veya 0850 252 40 40 no’lu telefondan bizlere ulaşabilirsiniz. Borusan Otomotiv Hakkında;1984 yılında 47 kişilik ekibi ile BMW distribütörü olarak kurulan ve o yıl 16 adet otomobil ile 2 adet motosiklet satışı gerçekleştiren bir şirketten, bugün BMW, MINI, Land Rover, Range Rover, Jaguar gibi değerli markaları bünyesinde bulunduran, ana bordrosu ile 583 kişiyi, destek ekip çalışanları ile birlikte 900 kişiyi, diğer yetkili satıcıları ve servisleri ile yaklaşık 1.400 kişiyi barındıran, yıllık otomobil satış hacmi 15.000 adedi geçmiş tesisleri, teknolojisi, kalite standartları, yetkin çalışanları, müşteri odaklılığı, sosyal sorumluluk bilinci ile anılan, sektöründe öncü ve birçok yeniliği Türkiye’ye kazandırmış bir şirkettir. Borusan Otomotiv, Türkiye’de motosiklet tutkunlarını bir araya getirmek ve yeni motosiklet kullanıcılarına güvenli sürüş eğitimi ve çeşitli gezi olanakları sunmak için, 2004 yılında BMW Rider Academy’yi kurmuştur. Şu anda yılda ortalama 400 kişiye güvenli sürüş eğitimleri vermekte birlikte yurt içi ve yurt dışında birçok bölgeye turlar düzenlemektedir. www.borusanotomotiv.com
BMW Motorrad Türkiye,16-19 Mayıs 2015 tarihleri arasında motosiklet tutkunlarını Antalya’da keyif dolu, uzun bir hafta sonunda buluşturuyor.

Yoğun haftaların ardından, güzel ve güneşli bir hafta sonunda, macera dolu yeni bir BMW Motorrad Long Weekend organizasyonunda buluşuyoruz. Sizleri motosiklet sürüş keyfini doyasıya yaşayacağınız bir hafta sonu geçirmeye davet ediyoruz.


Bu sene sekizincisini düzenleyeceğimiz "BMW Motorrad Long Weekend 2015", 16-19 Mayıs tarihleri arasında Antalya Beldibi’ndeki Rixos Sungate otelinde gerçekleşiyor.


İlk gün, BMW Rider Academy eğitmenleri ile güvenli bir şekilde yol alacak katılımcılara bir teknik ekip aracı ve Sağlık Bakanlığı’na bağlı motorize ambulans ekibi de eşlik edecek.


Bol heyecan ve keyif dolu ikinci günde, bizi bekleyen tekneyle Antalya’nın mavi koylarına yelken açacağız. Arzu eden katılımcılar ise BMW motosikletler ile test sürüşü yapma imkanı bulacaklar.


Motosikletlerimizle güneyin muhteşem manzaralı yollarında ilerleyeceğimiz üçüncü gün, yeşil ve mavinin onlarca farklı tonuyla bezenmiş virajlı dağ yollarında sürüş keyfi yaşayıp, birbirinden lezzetli deniz mahsullerini tadıyor olacağız.


Keyif dolu bir hafta sonunun ardından son gün, katılımcılar eve dönüşlerini uçakla yaparken, BMW motosikletleri tırlarla İstanbul’a naklediliyor olacak.


Eğlence ve çeşitli aktivitelerle dolu keyifli bir deneyim yaşamak ve motosiklet tutkusunu paylaşan katılımcılarla birlikte özel bir hafta sonu geçirmek için www.bmw-motorrad.com.trsitesinden detaylara veya 0850 252 40 40 no’lu telefondan bizlere ulaşabilirsiniz.

Borusan Otomotiv Hakkında;
1984 yılında 47 kişilik ekibi ile BMW distribütörü olarak kurulan ve o yıl 16 adet otomobil ile 2 adet motosiklet satışı gerçekleştiren bir şirketten, bugün BMW, MINI, Land Rover, Range Rover, Jaguar gibi değerli markaları bünyesinde bulunduran, ana bordrosu ile 583 kişiyi, destek ekip çalışanları ile birlikte 900 kişiyi, diğer yetkili satıcıları ve servisleri ile yaklaşık 1.400 kişiyi barındıran, yıllık otomobil satış hacmi 15.000 adedi geçmiş tesisleri, teknolojisi, kalite standartları, yetkin çalışanları, müşteri odaklılığı, sosyal sorumluluk bilinci ile anılan, sektöründe öncü ve birçok yeniliği Türkiye’ye kazandırmış bir şirkettir.


Borusan Otomotiv, Türkiye’de motosiklet tutkunlarını bir araya getirmek ve yeni motosiklet kullanıcılarına güvenli sürüş eğitimi ve çeşitli gezi olanakları sunmak için, 2004 yılında BMW Rider Academy’yi kurmuştur. Şu anda yılda ortalama 400 kişiye güvenli sürüş eğitimleri vermekte birlikte yurt içi ve yurt dışında birçok bölgeye turlar düzenlemektedir.

www.borusanotomotiv.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.