NGK

Kymcoxciting 400i’den, Çok Özel Hediye Fırsatları!

Moto-Haber 05.05.2015 - 15:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3110+ kez okundu.
 

Kymcoxciting 400i’den, Çok Özel Hediye Fırsatları!

Mükemmel performansı, benzersiz tasarımı ve maxiscooter segmentinin lideri Xciting 400i, kullanıcılarına birbirinden özel hediyeler veriyor.

Şimdi sizde en yakın Kymco Bayisine gidip,Xciting 400i sahibi olarak hediye fırsatlarından yararlanabilirsiniz! KymcoXciting 400i kullanıcıları, Türkiye’nin güvenilir onlinekask alışveriş sitesi www.kaskcim.com web adresi üzerinden, ünlü kask markalarının 400,00 TL’ye kadar olan modellerinden, dilediği herhangi bir kaskı seçebilir ve Dünya çapında üne kavuşmuş motosiklet arka ve yan çanta üreticisiShad markasının da SH48 model arka çantasınaaynı anda sahip olabilir. KymcoXciting 400i, güçlü ve kusursuz sürüş keyfini yaşatırken hem güvenliğiniz hem de konforunuziçin ihtiyacınız olacak aksesuarlara sahip olma fırsatını sunuyor.
Mükemmel performansı, benzersiz tasarımı ve maxiscooter segmentinin lideri Xciting 400i, kullanıcılarına birbirinden özel hediyeler veriyor.

Şimdi sizde en yakın Kymco Bayisine gidip,Xciting 400i sahibi olarak hediye fırsatlarından yararlanabilirsiniz!

KymcoXciting 400i kullanıcıları, Türkiye’nin güvenilir onlinekask alışveriş sitesi www.kaskcim.com web adresi üzerinden, ünlü kask markalarının 400,00 TL’ye kadar olan modellerinden, dilediği herhangi bir kaskı seçebilir ve Dünya çapında üne kavuşmuş motosiklet arka ve yan çanta üreticisiShad markasının da SH48 model arka çantasınaaynı anda sahip olabilir.

KymcoXciting 400i, güçlü ve kusursuz sürüş keyfini yaşatırken hem güvenliğiniz hem de konforunuziçin ihtiyacınız olacak aksesuarlara sahip olma fırsatını sunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.