NGK

Airbrush Dersleri

Yerel Haberler 07.04.2015 - 09:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3898+ kez okundu.
 

Airbrush Dersleri

Evrim Duyar Airbrush Art

Airbrush nedir, nasıl yapılır? Airbrush yapmak isteyenler, "nereden başlamalıyım ?" diyenler için eğitici bir yazı dizisi. Pek çok kurumsal projede yer alan, Türk Hava Kuvvetleri için sayısız kask ve uçak çalışmasına, duvar resmine imza atan, Evrim Duyar’dan a2teker’e özel airbrush makaleleri her sayı sizlerle. 2003 yılında airbrush tekniğiyle çalışmaya başlayarak; profesyonel meslek hayatına adım atmıştır.2005 Yılında Vespa- Fenerium Mağazaları işbirliğiyle hazırlanan "Fenerbahçeli Vespa" serisinin tasarımı ve uygulamasını yapmış, 2006 Yılında Balıkesir şehir merkezindeki ve 9. Ana Jet Üssündeki iki adet anıt uçağın ( F 104) üzerine komple custom painting uygulaması gerçekleştirmiştir. 2009 yılında, Türk Hava Kuvvetleri 91. Filo'ya ait F 104 uçağına yine farklı bir airbrush çalışması uygulamıştır.2010 yılında, yine kurumsal projeler kapsamında, Rexona ve Renault markaları için bir seri performans gösterisi sergilemiştir. Toplamda 41 etkinliği kapsayan bu performans showları; çeşitli üniversitelerdeki bahar festivallerini, ve 30 farklı şehirde gerçekleşmiş bir road show'u içermektedir. Türk Hava Kuvvetleri bünyesinde uçan F 16 pilotları için 300'ü aşkın kask çalışması yapmış olup, 2008 yılı Anadolu Kartalı Tatbikatı dahilinde Türkiye'ye gelen Birleşik Arap Emirlikleri pilotlarının da tüm kasklarına airbrush çalışması uygulamıştır. Aynı zamanda Türk Hava Kuvvetleri'nin akrotimi olan "Türk Yıldızları" ekibinin de standart kask dizaynları Evrim Duyar'a ait olup, tüm uygulamaları halen kendisi yapmaktadır.Bunların yanında özel sektörden sayısız otomobil, motosiklet, duvar resmi çalışmasına imza atmıştır.Aynı zamanda, "Uluslararası Sanatçı" ünvanına sahip olan Evrim Duyar, çalışmalarını halen İzmir'deki atölyesinde sürdürmektedir. Airbrush Dersleri 1:http://bit.ly/1xZWkT5 Airbrush Dersleri 2:Airbrush Bir Resim Tekniğidir:http://bit.ly/1PeixCr Airbrush Dersleri 3:Airbrush Karma Teknik:http://bit.ly/1FwTDIG
Evrim Duyar Airbrush Art

Airbrush nedir, nasıl yapılır? Airbrush yapmak isteyenler, "nereden başlamalıyım ?" diyenler için eğitici bir yazı dizisi.

Pek çok kurumsal projede yer alan, Türk Hava Kuvvetleri için sayısız kask ve uçak çalışmasına, duvar resmine imza atan, Evrim Duyar’dan a2teker’e özel airbrush makaleleri her sayı sizlerle.

2003 yılında airbrush tekniğiyle çalışmaya başlayarak; profesyonel meslek hayatına adım atmıştır.

2005 Yılında Vespa- Fenerium Mağazaları işbirliğiyle hazırlanan "Fenerbahçeli Vespa" serisinin tasarımı ve uygulamasını yapmış, 2006 Yılında Balıkesir şehir merkezindeki ve 9. Ana Jet Üssündeki iki adet anıt uçağın ( F 104) üzerine komple custom painting uygulaması gerçekleştirmiştir. 2009 yılında, Türk Hava Kuvvetleri 91. Filo'ya ait F 104 uçağına yine farklı bir airbrush çalışması uygulamıştır.
2010 yılında, yine kurumsal projeler kapsamında, Rexona ve Renault markaları için bir seri performans gösterisi sergilemiştir. Toplamda 41 etkinliği kapsayan bu performans showları; çeşitli üniversitelerdeki bahar festivallerini, ve 30 farklı şehirde gerçekleşmiş bir road show'u içermektedir. 

Türk Hava Kuvvetleri bünyesinde uçan F 16 pilotları için 300'ü aşkın kask çalışması yapmış olup, 2008 yılı Anadolu Kartalı Tatbikatı dahilinde Türkiye'ye gelen Birleşik Arap Emirlikleri pilotlarının da tüm kasklarına airbrush çalışması uygulamıştır. Aynı zamanda Türk Hava Kuvvetleri'nin akrotimi olan "Türk Yıldızları" ekibinin de standart kask dizaynları Evrim Duyar'a ait olup, tüm uygulamaları halen kendisi yapmaktadır.

Bunların yanında özel sektörden sayısız otomobil, motosiklet, duvar resmi çalışmasına imza atmıştır.

Aynı zamanda, "Uluslararası Sanatçı" ünvanına sahip olan Evrim Duyar, çalışmalarını halen İzmir'deki atölyesinde sürdürmektedir.

Airbrush Dersleri 1:
http://bit.ly/1xZWkT5

Airbrush Dersleri 2:
Airbrush Bir Resim Tekniğidir:
http://bit.ly/1PeixCr

Airbrush Dersleri 3:
Airbrush Karma Teknik:
http://bit.ly/1FwTDIG

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.