Rutec

Sertaç Boztepe hayatını kaybetti

Moto-Haber 24.03.2015 - 08:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3573+ kez okundu.
 

Sertaç Boztepe hayatını kaybetti

Bir süredir lenfoma ile mücadele eden genç işadamı Sertaç Boztepe, hayatını kaybetti.

Genç bir işadamı ve motosiklet sektörünün tanınmış markalarının Türkiye'de öncülerinden olan Sertac Boztepe yakalandıgı amansız hastalıgının sonunda hayat mücadelesini kaybetmiş hakkın rahmetine kavuşmuştur. Toprak Razgatlıoğlu dahil birçok genç sporcunun destekçisi olan Boztepe  ''Ben yeteri kadar doydum, fazlası aç gözlülük olur, biraz da gençler nasiplensin, destek olalım." diyerek sektördeki  doymuş tek iş adamı olarak saygıyla anılıyor.  Sertaç Boztepe'ye a2teker ailesi olarak Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz. Cenaze namazı bugün öğlen Zincirlikuyuda kıyılacaktır... (24.03.2015)
Bir süredir lenfoma ile mücadele eden genç işadamı Sertaç Boztepe, hayatını kaybetti.

Genç bir işadamı ve motosiklet sektörünün tanınmış markalarının Türkiye'de öncülerinden olan Sertac Boztepe yakalandıgı amansız hastalıgının sonunda hayat mücadelesini kaybetmiş hakkın rahmetine kavuşmuştur.

Toprak Razgatlıoğlu dahil birçok genç sporcunun destekçisi olan Boztepe  ''Ben yeteri kadar doydum, fazlası aç gözlülük olur, biraz da gençler nasiplensin, destek olalım." diyerek sektördeki  doymuş tek iş adamı olarak saygıyla anılıyor. 


Sertaç Boztepe'ye a2teker ailesi olarak Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.

Cenaze namazı bugün öğlen Zincirlikuyuda kıyılacaktır... (24.03.2015)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.