NGK

Türkiye’nin Efsane “Harley”leri

Moto-Haber 03.03.2015 - 11:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 4373+ kez okundu.
 

Türkiye’nin Efsane “Harley”leri

Dünyanın efsanevi motosiklet ve motosiklet aksesuarları markası Harley-Davidson'ın ulusal çapta düzenlediği "Benim Efsane Harley'im'' yarışmasının finali 28 Şubat'ta gerçekleşti.

Street Custom kategorisini İstanbul'dan Murat Havan kazanırken, Touring kategorisinde Antalya'dan Özgür Basmacı ve Performans kategorisinde İstanbul'dan Çağdaş Tanrıöver ödül kazandılar. İzleyicilerden en çok oyu alan Ankara'dan Sedat Özvardar ise Özel İzleyici Ödülü'nün sahibi oldu. Harley-Davidson tarafından Türkiye'de ilk defa düzenlenen "Benim Efsane Harley'im'' yarışmasının finali, 28 Şubat tarihinde Harley-Davidson® Bosphorus ev sahipliğinde Harley tutkunlarının katılımıyla gerçekleştirildi. Ulusal çapta düzenlenen yarışmaya katılan motorsikletseverler, yaratıcılıklarını ve karakterlerini yansıtarak modifiye ettikleri Harley'ler ile gösterdi. "Benim Efsane Harley'im'' yarışmasının Türkiye finalinde yerel etaplar olan İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya'da finale kalmaya hak kazanan finalistler kıyasıya yarıştı. Street Custom kategorisini İstanbul'dan Murat Havan kazanırken, Touring kategorisinde Antalya'dan Özgür Basmacı ve Performans kategorisinde ise İstanbul'dan Çağdaş Tanrıöver ödül kazandılar. İzleyicilerden en çok oyu alan Ankara'dan Sedat Özvardar ise Özel İzleyici Ödülü'nün sahibi oldu. Motosiklet severlerin tutkuyla bağlı olduğu Harley-Davidson® ile motosiklet severler, metalin ötesine geçerek sıradanlıktan sıyrılıp kendilerine özel eşsiz modellerini yaratabiliyor. Harley Davidson, birçok Harley-Davidson orijinal parça ve aksesuar seçeneği ile motosiklet tutkunlarına motosikletlerini 8000'den fazla farklı şekilde modifiye edip kendi karakterlerini yansıtma fırsatı veriyor.
Dünyanın efsanevi motosiklet ve motosiklet aksesuarları markası Harley-Davidson'ın ulusal çapta düzenlediği "Benim Efsane Harley'im'' yarışmasının finali 28 Şubat'ta gerçekleşti.

Street Custom kategorisini İstanbul'dan Murat Havan kazanırken, Touring kategorisinde Antalya'dan Özgür Basmacı ve Performans kategorisinde İstanbul'dan Çağdaş Tanrıöver ödül kazandılar. İzleyicilerden en çok oyu alan Ankara'dan Sedat Özvardar ise Özel İzleyici Ödülü'nün sahibi oldu. 

Harley-Davidson tarafından Türkiye'de ilk defa düzenlenen "Benim Efsane Harley'im'' yarışmasının finali, 28 Şubat tarihinde Harley-Davidson® Bosphorus ev sahipliğinde Harley tutkunlarının katılımıyla gerçekleştirildi. Ulusal çapta düzenlenen yarışmaya katılan motorsikletseverler, yaratıcılıklarını ve karakterlerini yansıtarak modifiye ettikleri Harley'ler ile gösterdi. 

"Benim Efsane Harley'im'' yarışmasının Türkiye finalinde yerel etaplar olan İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya'da finale kalmaya hak kazanan finalistler kıyasıya yarıştı. Street Custom kategorisini İstanbul'dan Murat Havan kazanırken, Touring kategorisinde Antalya'dan Özgür Basmacı ve Performans kategorisinde ise İstanbul'dan Çağdaş Tanrıöver ödül kazandılar. İzleyicilerden en çok oyu alan Ankara'dan Sedat Özvardar ise Özel İzleyici Ödülü'nün sahibi oldu. 

Motosiklet severlerin tutkuyla bağlı olduğu Harley-Davidson® ile motosiklet severler, metalin ötesine geçerek sıradanlıktan sıyrılıp kendilerine özel eşsiz modellerini yaratabiliyor. Harley Davidson, birçok Harley-Davidson orijinal parça ve aksesuar seçeneği ile motosiklet tutkunlarına motosikletlerini 8000'den fazla farklı şekilde modifiye edip kendi karakterlerini yansıtma fırsatı veriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.