Rutec

Harley'de final heyecanı var

Moto-Haber 15.02.2015 - 09:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3299+ kez okundu.
 

Harley'de final heyecanı var

Dünyanın efsanevi motosiklet ve motosiklet aksesuarları markası Harley-Davidson, ulusal çapta düzenlenen "Benim Efsane Harley'im'' Yarışmasının finalini 28 Şubat tarihinde İstanbul'da gerçekleştiriyor.

 Etkinlikte İstanbul , İzmir,Ankara ve Antalya’da dört kategoride yarışarak finale katılma şansı yakalayan finalistler, modifiye ettikleri ve kendi imzalarını taşıyan orijinal Harley-Davidson modelleri ile büyük ödül için yarışacak.  Harley-Davidson tarafındanTürkiye ’de ilk defa düzenlenen “Benim Efsane Harley’im’’ yarışmasının finali, 28 Şubat tarihinde Harley-Davidson® Bosphorus ev sahipliğinde herkese açık olarak, İstanbul Marriott Otel Şişli’de gerçekleştirilecek. Ulusal çapta düzenlenen yarışmada, “Benim Efsane Harley’im’’ yarışmasının yerel etapları İstanbul, Ankara, İzmir,ve Antalya’da finale kalmaya hak kazanan finalistler, kendilerine özgü şekilde modifiye ettikleri Harley-Davidson® modelleri 28 Şubat’ta motorsiklet severlerin beğenisine sunacak. Saat 13:00’te başlayacak ve Türkiye’de ulusal çapta ilk defa gerçekleştirilecek etkinlikte, motosiklet severler, Harley-Davidson® sahiplerinin kişiselleştirdikleri ülkenin en güzel Harley-Davidson’larını görme şansını yakalayacak. Ayrıca, etkinliğe katılan motorsiklet tutkunları, finalistleri oylayarak izleyici özel ödülünü kazanacak motosikleti belirleme fırsatı kazanacak. İzleyici özel ödülü oylaması ise saat 13:30 ile 17:30 arasında gerçekleştirilecek. Etkinlik sonrası gerçekleştirilecek ve kaçırılmaması gereken ödül töreninde ise kazanan finalistler ödüllerini alacak ve gece daha sonra DJ ve canlı müzik eşliğinde gerçekleştirilecek partiyle sonlanacak. Motosiklet severlerin tutkuyla bağlı olduğu Harley-Davidson®, motosiklet tutkunlarına metalin de ötesine geçerek karakterlerini yansıtan ve kendi imzalarını taşıyan modelleri yaratma imkanı veriyor. Harley-Davidson®‘nın sınırsız modifiye seçeneği sayesinde motosiklet tutkunları, sıradanlıktan sıyrılıp kendilerine özel eşsiz modellerini yaratabiliyor. Birçok Harley-Davidson orijinal parça ve aksesuar seçeneği ile Harley severler motosikletlerini 8000’den fazla farklı şekilde modifiye edip ruhlarındaki tutkuyu ve hayal güclerini bütün dünyaya gösterebiliyorlar.Her yıl gerçekleştirilmesi planlanan ve Street Custom, Touring, Performance ve Özel İzleyici Ödülü olarak 4 kategoride gerçekleştirilen yarışmada Harley-Davidson tutkunları metalin her parçasını baştan yaratarak, tutkularını yansıttıkları ve benzersiz hale getirdikleri kişiselleştirilmiş Harley-Davidson’ları ile büyük ödül için yarışıyor. 
Dünyanın efsanevi motosiklet ve motosiklet aksesuarları markası Harley-Davidson, ulusal çapta düzenlenen "Benim Efsane Harley'im'' Yarışmasının finalini 28 Şubat tarihinde İstanbul'da gerçekleştiriyor.

 Etkinlikte İstanbul , İzmir,Ankara ve Antalya’da dört kategoride yarışarak finale katılma şansı yakalayan finalistler, modifiye ettikleri ve kendi imzalarını taşıyan orijinal Harley-Davidson modelleri ile büyük ödül için yarışacak. 

Harley-Davidson tarafındanTürkiye ’de ilk defa düzenlenen “Benim Efsane Harley’im’’ yarışmasının finali, 28 Şubat tarihinde Harley-Davidson® Bosphorus ev sahipliğinde herkese açık olarak, İstanbul Marriott Otel Şişli’de gerçekleştirilecek. Ulusal çapta düzenlenen yarışmada, “Benim Efsane Harley’im’’ yarışmasının yerel etapları İstanbul, Ankara, İzmir,ve Antalya’da finale kalmaya hak kazanan finalistler, kendilerine özgü şekilde modifiye ettikleri Harley-Davidson® modelleri 28 Şubat’ta motorsiklet severlerin beğenisine sunacak. Saat 13:00’te başlayacak ve Türkiye’de ulusal çapta ilk defa gerçekleştirilecek etkinlikte, motosiklet severler, Harley-Davidson® sahiplerinin kişiselleştirdikleri ülkenin en güzel Harley-Davidson’larını görme şansını yakalayacak. Ayrıca, etkinliğe katılan motorsiklet tutkunları, finalistleri oylayarak izleyici özel ödülünü kazanacak motosikleti belirleme fırsatı kazanacak. İzleyici özel ödülü oylaması ise saat 13:30 ile 17:30 arasında gerçekleştirilecek. Etkinlik sonrası gerçekleştirilecek ve kaçırılmaması gereken ödül töreninde ise kazanan finalistler ödüllerini alacak ve gece daha sonra DJ ve canlı müzik eşliğinde gerçekleştirilecek partiyle sonlanacak. 

Motosiklet severlerin tutkuyla bağlı olduğu Harley-Davidson®, motosiklet tutkunlarına metalin de ötesine geçerek karakterlerini yansıtan ve kendi imzalarını taşıyan modelleri yaratma imkanı veriyor. Harley-Davidson®‘nın sınırsız modifiye seçeneği sayesinde motosiklet tutkunları, sıradanlıktan sıyrılıp kendilerine özel eşsiz modellerini yaratabiliyor. Birçok Harley-Davidson orijinal parça ve aksesuar seçeneği ile Harley severler motosikletlerini 8000’den fazla farklı şekilde modifiye edip ruhlarındaki tutkuyu ve hayal güclerini bütün dünyaya gösterebiliyorlar.

Her yıl gerçekleştirilmesi planlanan ve Street Custom, Touring, Performance ve Özel İzleyici Ödülü olarak 4 kategoride gerçekleştirilen yarışmada Harley-Davidson tutkunları metalin her parçasını baştan yaratarak, tutkularını yansıttıkları ve benzersiz hale getirdikleri kişiselleştirilmiş Harley-Davidson’ları ile büyük ödül için yarışıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.