NGK

Motosiklet sürücüleri en virajlı rotayı seçebilecek

Moto-Haber 12.02.2015 - 07:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3323+ kez okundu.
 

Motosiklet sürücüleri en virajlı rotayı seçebilecek

TomTom (TOM2) Yeni TomTom Rider’ı tanıttı

Motosiklet sürücüleri ilk defa kendi adrenalin dolu serüvenlerini yaratacakları virajlı ve kavisli yolları seçebilecekler. Bu özellik ile sürücüler viraj seviyesini seçip sıkıcı düzlüklerden kurtulacaklar. Yeni TomTom Rider sürücülere yeni rotalar keşfetmelerine yardımcı oluyor. Haritadan basitçe bir yer seçtiğinizde TomTom Rider size heyecan verici yolculuğu öneriyor. Motorsikletciler gezi serüvenlerini yaratıp arkadaşlarıyla paylaşarak ve direkt TomTom Rider’larına yükleyerek heyecanlı bir yolculuk oluşturabiliyor. TomTom Tüketici Bölümü Kurucu Ortağı ve Yönetici Direktörü Corinne Vigreux konuyla ilgili şunları söylüyor: “İnanıyoruz ki her gezi bir serüvendir. Bu nedenle TomTom Rider’ı motosiklet sürücülerine heyecanlı rotaları keşfedebilecekleri şekilde geliştirdik.’’ Bluetooth ile ses talimatı Şık bir stili olan TomTom Rider yol üzerinde yaşam için tümüyle yeniden tasarlandı. Döner montajı, portre görünümüne geçerek sürücülere önlerindeki virajları daha fazla görebilmelerini sağlıyor. TomTom Rider’ın kullanımı kolay, interaktif ekranı yeni yerleri keşfetmeyi kolaylaştırıyor. Kulaklık veya kasklara aktarılmış Bluetooth etkin ses talimatları, motorsikletçilere sürüş keyfini çıkarmaları için daha fazla özgürlük tanıyor. TomTom Rider Nisan 2015’den itibaren satışa sunulacak.
TomTom (TOM2) Yeni TomTom Rider’ı tanıttı

Motosiklet sürücüleri ilk defa kendi adrenalin dolu serüvenlerini yaratacakları virajlı ve kavisli yolları seçebilecekler. Bu özellik ile sürücüler viraj seviyesini seçip sıkıcı düzlüklerden kurtulacaklar.

Yeni TomTom Rider sürücülere yeni rotalar keşfetmelerine yardımcı oluyor. Haritadan basitçe bir yer seçtiğinizde TomTom Rider size heyecan verici yolculuğu öneriyor. Motorsikletciler gezi serüvenlerini yaratıp arkadaşlarıyla paylaşarak ve direkt TomTom Rider’larına yükleyerek heyecanlı bir yolculuk oluşturabiliyor.

TomTom Tüketici Bölümü Kurucu Ortağı ve Yönetici Direktörü Corinne Vigreux konuyla ilgili şunları söylüyor: “İnanıyoruz ki her gezi bir serüvendir. Bu nedenle TomTom Rider’ı motosiklet sürücülerine heyecanlı rotaları keşfedebilecekleri şekilde geliştirdik.’’

Bluetooth ile ses talimatı

Şık bir stili olan TomTom Rider yol üzerinde yaşam için tümüyle yeniden tasarlandı. Döner montajı, portre görünümüne geçerek sürücülere önlerindeki virajları daha fazla görebilmelerini sağlıyor. TomTom Rider’ın kullanımı kolay, interaktif ekranı yeni yerleri keşfetmeyi kolaylaştırıyor.

Kulaklık veya kasklara aktarılmış Bluetooth etkin ses talimatları, motorsikletçilere sürüş keyfini çıkarmaları için daha fazla özgürlük tanıyor.

TomTom Rider Nisan 2015’den itibaren satışa sunulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.