Rutec

Optimum Outlet'ten Motor Park Alanı

Moto-Haber 28.01.2015 - 08:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 4787+ kez okundu.
 

Optimum Outlet'ten Motor Park Alanı

Motosikletlileri De Düşünen Optimum Outlet Fark Yaratıyor.

Kaliteli markaların ürünlerini, yıl boyunca uygun fiyatlarla sunan ve renkli etkinlikleriyle de alışverişi eğlenceye dönüştüren İstanbul Optimum Outlet, motosiklet kullanıcıları için özel olarak hazırlamış olduğu Motor Park Alanı ile de takdir topluyor.   Motosiklet kullanıcıları, kapalı otoparkta kendileri için tasarlanan park alanı sayesinde, Optimum Outlet’te olmanın ayrıcalıklı keyfini yaşıyor. Optimum’un motosiklet parkına araçlarını güvenli bir şekilde park eden motosikletliler, aynı zamanda kendileri için ayrılan dolaplarda da motorcu kıyafeti ve kask gibi özel eşyalarını da muhafaza edebilme imkanı buluyor. Başka bir AVM’de bulunmayan ve memnuniyetle karşılanan, motosiklet park alanı, motorcular tarafından fotoğraflanıp sosyal medyada da paylaşılarak motor camiasından takdir topluyor. Optimum Outlet, “Optimum Outlet’te Mutlu Ziyaretçiler” konseptinde gerçekleştirdiği etkinlikleri ve tüm yıla dağılan organizasyonlarıyla ziyaretçilerine mutlu anlar yaşatarak, alışveriş keyfine ayrıcalık katıyor. Küçük detaylarla, ziyaretçilerine büyük mutluluklar yaşatan İstanbul Optimum Outlet’te, alışveriş herkes için konforlu olmaya devam edecek.
Motosikletlileri De Düşünen Optimum Outlet Fark Yaratıyor.

Kaliteli markaların ürünlerini, yıl boyunca uygun fiyatlarla sunan ve renkli etkinlikleriyle de alışverişi eğlenceye dönüştüren İstanbul Optimum Outlet, motosiklet kullanıcıları için özel olarak hazırlamış olduğu Motor Park Alanı ile de takdir topluyor.

 

Motosiklet kullanıcıları, kapalı otoparkta kendileri için tasarlanan park alanı sayesinde, Optimum Outlet’te olmanın ayrıcalıklı keyfini yaşıyor. Optimum’un motosiklet parkına araçlarını güvenli bir şekilde park eden motosikletliler, aynı zamanda kendileri için ayrılan dolaplarda da motorcu kıyafeti ve kask gibi özel eşyalarını da muhafaza edebilme imkanı buluyor.

Başka bir AVM’de bulunmayan ve memnuniyetle karşılanan, motosiklet park alanı, motorcular tarafından fotoğraflanıp sosyal medyada da paylaşılarak motor camiasından takdir topluyor.

Optimum Outlet, “Optimum Outlet’te Mutlu Ziyaretçiler” konseptinde gerçekleştirdiği etkinlikleri ve tüm yıla dağılan organizasyonlarıyla ziyaretçilerine mutlu anlar yaşatarak, alışveriş keyfine ayrıcalık katıyor. Küçük detaylarla, ziyaretçilerine büyük mutluluklar yaşatan İstanbul Optimum Outlet’te, alışveriş herkes için konforlu olmaya devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.