NGK

UMA,”Servis Yapılandırma ve Geliştirme” Toplantısını Gerçekleştirdi

Moto-Haber 16.01.2015 - 15:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3218+ kez okundu.
 

UMA,”Servis Yapılandırma ve Geliştirme” Toplantısını Gerçekleştirdi

Uğur Motorlu Araçlar A.Ş (UMA), bu yılki ‘Servis Yapılandırma ve Geliştirme’ toplantısını, Yetkili Servislerin katılımı ile 9-11 Ocak tarihleri arasında Kuşadası Pine Bay Resort Otel’de gerçekleştirdi.

UMA, Yetkili Servisleri ile yeni yılın ilk günlerinde sezonun açılış toplantısında buluşarak 2015 yılı projeleri hakkında bilgiler verdi. Toplantıda, servisler ve çalışanlar ile her zaman yan yana olmak, kazancı ve mutluluğu paylaşmayı ilke etmek ve müşteri hizmetlerinin önemi üzerinde duruldu. Uğur Motorlu Araçlar adına ilk konuşmayı yapan Genel Müdür Faysal Takmaklı, “Kurulduğumuz günden bu güne 11 seneyi geride bıraktık. Bu süreç bizlere bir çok alanda deneyim ve tecrübe katarken aynı zamanda koşulsuz Müşteri Memnuniyeti ile yola çıkmamızın ne kadar doğru olduğunu göstermiş oldu. TUİK verilerine göre, 2014 yılında sektördeki satış liderliğimizin, 10. yılını kutladık. Uğur Motorlu Araçlar çatısı altındaki Mondial, sizlerin de desteği ile 10 yıldır olduğu gibi bundan sonraki yıllarda da ‘’Türkiye’nin en çok tercih edilen motosiklet markası olmaya devam edecektir.” şeklinde konuştu. Uğur Motorlu Araçlar olarak 2015 yılında var olan marka değerini daha da güçlendirmek için birlikte hareket etmenin güçlerine güç katacağını belirten Takmaklı, “Güçlü ve rekabetçi ürünler oluşturarak kaliteden ödün vermeden, koşulsuz müşteri memnuniyetinin her zaman ön planda tutulması gerektiğini” ifade etti. Toplantının son günü gala gecesi ile kapanış yapılırken, çekilişle kazanan Yetkili Servislere hediyeleri verildi.
Uğur Motorlu Araçlar A.Ş (UMA), bu yılki ‘Servis Yapılandırma ve Geliştirme’ toplantısını, Yetkili Servislerin katılımı ile 9-11 Ocak tarihleri arasında Kuşadası Pine Bay Resort Otel’de gerçekleştirdi.

UMA, Yetkili Servisleri ile yeni yılın ilk günlerinde sezonun açılış toplantısında buluşarak 2015 yılı projeleri hakkında bilgiler verdi. Toplantıda, servisler ve çalışanlar ile her zaman yan yana olmak, kazancı ve mutluluğu paylaşmayı ilke etmek ve müşteri hizmetlerinin önemi üzerinde duruldu.

Uğur Motorlu Araçlar adına ilk konuşmayı yapan Genel Müdür Faysal Takmaklı, “Kurulduğumuz günden bu güne 11 seneyi geride bıraktık. Bu süreç bizlere bir çok alanda deneyim ve tecrübe katarken aynı zamanda koşulsuz Müşteri Memnuniyeti ile yola çıkmamızın ne kadar doğru olduğunu göstermiş oldu.

TUİK verilerine göre, 2014 yılında sektördeki satış liderliğimizin, 10. yılını kutladık. Uğur Motorlu Araçlar çatısı altındaki Mondial, sizlerin de desteği ile 10 yıldır olduğu gibi bundan sonraki yıllarda da ‘’Türkiye’nin en çok tercih edilen motosiklet markası olmaya devam edecektir.” şeklinde konuştu.

Uğur Motorlu Araçlar olarak 2015 yılında var olan marka değerini daha da güçlendirmek için birlikte hareket etmenin güçlerine güç katacağını belirten Takmaklı, “Güçlü ve rekabetçi ürünler oluşturarak kaliteden ödün vermeden, koşulsuz müşteri memnuniyetinin her zaman ön planda tutulması gerektiğini” ifade etti.

Toplantının son günü gala gecesi ile kapanış yapılırken, çekilişle kazanan Yetkili Servislere hediyeleri verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.