Rutec

TMF'nin şampiyonları İstanbul'da buluştu

Moto-Haber 29.12.2014 - 09:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2597+ kez okundu.
 

TMF'nin şampiyonları İstanbul'da buluştu

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Olimpiyatevi, Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun yıldızlarını ağırladı.

İstanbul Ataköy'deki Olimpiyatevi’nde düzenlenen 'Şampiyonlar Gecesi' motosiklet camiasını bir araya getirdi. Pist, Süpermoto, Motokros, Drag, Enduro ve Sujeti kategorilerinde başarılı sporcuların kupalarını aldığı gecede Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Ogün Baysan, açılış konuşmasını yaptı.  Dereceye giren sporcuların kupalarının takdim edildiği törene, ülkemizi Dakar’da temsil edecek Şakir Şenkalaycı, Serkan Özdemir, Selçuk Bektaş ve Koray Özkaplan’da katıldı. Törene katılan sporcu ve yakınları alkışlarıyla Dakar’da ülkemizi temsil edecek sporculara moral verdi. 
Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Olimpiyatevi, Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun yıldızlarını ağırladı.

İstanbul Ataköy'deki Olimpiyatevi’nde düzenlenen 'Şampiyonlar Gecesi' motosiklet camiasını bir araya getirdi. Pist, Süpermoto, Motokros, Drag, Enduro ve Sujeti kategorilerinde başarılı sporcuların kupalarını aldığı gecede Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Ogün Baysan, açılış konuşmasını yaptı. 

Dereceye giren sporcuların kupalarının takdim edildiği törene, ülkemizi Dakar’da temsil edecek Şakir Şenkalaycı, Serkan Özdemir, Selçuk Bektaş ve Koray Özkaplan’da katıldı. Törene katılan sporcu ve yakınları alkışlarıyla Dakar’da ülkemizi temsil edecek sporculara moral verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.