NGK

Avrupa Şampiyonlarımız Taçlarını Giydi

Moto-Haber (AA) - Anadolu Ajansı | 08.12.2014 - 14:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2435+ kez okundu.
 

Avrupa Şampiyonlarımız Taçlarını Giydi

Balkan Motosiklet Birliği yıllık toplantısı ile FIM Avrupa ve Balkan 2014 Ödül Töreni Sırbistan’da yapıldı.

Balkan Motosiklet Birliği'nin (BMU) her sene farklı bir ülkede düzenlediği yıllık toplantısı ile FIM Avrupa ve Balkan 2014 Ödül Töreni Belgrad’da yapıldı. Sırbistan Motosiklet Federasyonu'nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen ödül törenine Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Ogün Baysan ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ulusan ile dereceye giren sporcularımız katıldı. Süpermoto 3 sınıfında hem Avrupa hem de Balkan Şampiyonu olan Asrın Rodi Pak birincilik madalyasını Dünya Motosiklet Federasyonu (FIM) Avrupa Başkanı Wolfgang Srb’tan aldı. Can Öncü, Süpermoto 85 cc sınıfında Avrupa ve Balkan şampiyonluğu madalyasını alırken, Ata Kahvecioğlu ise Balkan Süpermoto Şampiyonası 65 cc üçüncülüğüne imza attı. Türkiye’nin ikincilik kupasını ise TMF Asbaşkanı Ogün Baysan aldı.  Balkan Motosiklet Birliği yıllık toplantısında 2014 faaliyetleri değerlendirilirken, 2015 yılı taslak takvimi onaylandı. Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Ogün Baysan ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ulusan’ın katıldığı toplantıya, Dünya Motosiklet Federasyonu (FIM) Avrupa Başkanı Wolfgang Srb ve BMU Başkanı Bogdan Nikolov ile üye ülkelerin federasyon temsilcileri katıldı.
Balkan Motosiklet Birliği yıllık toplantısı ile FIM Avrupa ve Balkan 2014 Ödül Töreni Sırbistan’da yapıldı.

Balkan Motosiklet Birliği'nin (BMU) her sene farklı bir ülkede düzenlediği yıllık toplantısı ile FIM Avrupa ve Balkan 2014 Ödül Töreni Belgrad’da yapıldı. Sırbistan Motosiklet Federasyonu'nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen ödül törenine Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Ogün Baysan ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ulusan ile dereceye giren sporcularımız katıldı. Süpermoto 3 sınıfında hem Avrupa hem de Balkan Şampiyonu olan Asrın Rodi Pak birincilik madalyasını Dünya Motosiklet Federasyonu (FIM) Avrupa Başkanı Wolfgang Srb’tan aldı. Can Öncü, Süpermoto 85 cc sınıfında Avrupa ve Balkan şampiyonluğu madalyasını alırken, Ata Kahvecioğlu ise Balkan Süpermoto Şampiyonası 65 cc üçüncülüğüne imza attı. Türkiye’nin ikincilik kupasını ise TMF Asbaşkanı Ogün Baysan aldı. 

Balkan Motosiklet Birliği yıllık toplantısında 2014 faaliyetleri değerlendirilirken, 2015 yılı taslak takvimi onaylandı. Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Ogün Baysan ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ulusan’ın katıldığı toplantıya, Dünya Motosiklet Federasyonu (FIM) Avrupa Başkanı Wolfgang Srb ve BMU Başkanı Bogdan Nikolov ile üye ülkelerin federasyon temsilcileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.