NGK

Sujeti Yarışları Kemer'e Renk Katacak

Yarışlar (AA) - Anadolu Ajansı | 23.10.2014 - 09:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2939+ kez okundu.
 

Sujeti Yarışları Kemer'e Renk Katacak

Türkiye Sujeti Şampiyonası’nın dördüncü ayak yarışı 25-26 Ekim tarihlerinde Antalya Kemer'de yapılacak.

Antalya’nın Kemer ilçesi Red Bull Sea to Sky’dan sonra Türkiye Sujeti Şampiyonası’nın dördüncü ayağına ev sahipliği yapacak. Kemer Enduro Motosiklet Kulübü’nün organize edeceği 4. Ayak yarışı 25-26 Ekim tarihlerinde Kemer Plajı Kuğulu Park önünde düzenlenecek. Yerli ve yabancı turistlerin akın ettiği Antalya’da yapılacak yarışlarda izleyenler, adrenalin dolu dakikalara şahit olacak. Sujeti Şampiyonası Kemer yarışı, 25 Ekim Cumartesi günü yapılacak serbest ve sıralama antrenmanlarıyla başlayacak. Aynı gün Yamaha Stock Drag ve Open Class Drag yarışları yapılacak. 26 Ekim Pazar günü ise suda birbirinden heyecanlı slalom yarışları ile frestyle gösterileri sahne alacak. Dördüncü ayak yarışında; Yamaha Stock Slalom, Yamaha Stock Drag, Drag Open Class ve Open Class Slalom sınıflarında çekişmeli yarışlar yapılacak. Öte yandan 7’den 70’e herkesin ilgiyle izlediği flyboard gösterileri de Kemer’de yapılacak.
Türkiye Sujeti Şampiyonası’nın dördüncü ayak yarışı 25-26 Ekim tarihlerinde Antalya Kemer'de yapılacak.

Antalya’nın Kemer ilçesi Red Bull Sea to Sky’dan sonra Türkiye Sujeti Şampiyonası’nın dördüncü ayağına ev sahipliği yapacak. Kemer Enduro Motosiklet Kulübü’nün organize edeceği 4. Ayak yarışı 25-26 Ekim tarihlerinde Kemer Plajı Kuğulu Park önünde düzenlenecek. Yerli ve yabancı turistlerin akın ettiği Antalya’da yapılacak yarışlarda izleyenler, adrenalin dolu dakikalara şahit olacak. 

Sujeti Şampiyonası Kemer yarışı, 25 Ekim Cumartesi günü yapılacak serbest ve sıralama antrenmanlarıyla başlayacak. Aynı gün Yamaha Stock Drag ve Open Class Drag yarışları yapılacak. 26 Ekim Pazar günü ise suda birbirinden heyecanlı slalom yarışları ile frestyle gösterileri sahne alacak. 

Dördüncü ayak yarışında; Yamaha Stock Slalom, Yamaha Stock Drag, Drag Open Class ve Open Class Slalom sınıflarında çekişmeli yarışlar yapılacak. 

Öte yandan 7’den 70’e herkesin ilgiyle izlediği flyboard gösterileri de Kemer’de yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.