NGK

Motovento İzmir açıldı!

Moto-Haber 07.07.2014 - 09:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2173+ kez okundu.
 

Motovento İzmir açıldı!

Dev Markaların Buluştuğu Nokta!

Motosiklet sürücüleri için güvenlik donanımları, aksesuarları ve yedek parçalarının yer aldığı Türkiye'nin ilk ve en büyük markası olan Motovento 1 Temmuz'da kapılarını açtı.  Motovento mağazalarında Alpinestars motosiklet sürücü aksesuar ve güvenlik giysileri, Origine, Nitek, Airoh, Shiro kaskları, Shad çantaları ve Rizoma motosiklet aksesuarları ve çok daha fazlası yer alıyor. 
Dev Markaların Buluştuğu Nokta!

Motosiklet sürücüleri için güvenlik donanımları, aksesuarları ve yedek parçalarının yer aldığı Türkiye'nin ilk ve en büyük markası olan Motovento 1 Temmuz'da kapılarını açtı. 

Motovento mağazalarında Alpinestars motosiklet sürücü aksesuar ve güvenlik giysileri, Origine, Nitek, Airoh, Shiro kaskları, Shad çantaları ve Rizoma motosiklet aksesuarları ve çok daha fazlası yer alıyor. 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.