Rutec

Airbrushlarla Michael Jackson

Moto-Haber 25.06.2014 - 11:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3239+ kez okundu.
 

Airbrushlarla Michael Jackson

Ölümünden sonra en çok kazanan isim oldu.

Michael Jackson tam 5 yıl önce bugün hayata veda etmişti. Michael Jackson'un hayranları sanatçıyı motosiklet veya kasklarına yaptırdıkları airbrushlarla yaşatıyor.  2009'de aşırı dozda ilaç sonucu yaşamını yitiren Michael Jackson hayatının son döneminde kazandığı paradan çok daha fazlasını ölümünden sonra ismiyle kazanan ilk isim oldu.
Ölümünden sonra en çok kazanan isim oldu.

Michael Jackson tam 5 yıl önce bugün hayata veda etmişti. Michael Jackson'un hayranları sanatçıyı motosiklet veya kasklarına yaptırdıkları airbrushlarla yaşatıyor. 

2009'de aşırı dozda ilaç sonucu yaşamını yitiren Michael Jackson hayatının son döneminde kazandığı paradan çok daha fazlasını ölümünden sonra ismiyle kazanan ilk isim oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.