NGK

KÜÇÜK DEVLER AVRUPA’YI SALLADI…

Moto-Haber 28.05.2014 - 07:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2913+ kez okundu.
 

KÜÇÜK DEVLER AVRUPA’YI SALLADI…

MXGP’den sonra şimdi de SMGP de yaşları küçük yürekleri kocaman olan Türk yarışçıları Türkiye’nin varlığını oldukça yoğun hissettirdi.

Romanya’da düzenlenen Avrupa Süpermoto Şampiyonası’nda Asrın Rodi Pak birinci olurken, Can Öncü’de üçüncü oldu.     FIM Avrupa’nın düzenlediği Avrupa Süpermoto Şampiyonası’nın 2. Ayağında sporcularımız Romanya’da bayrağımızı başarıyla dalgalandırdı. Arad şehrinde yapılan şampiyonada SM3 sınıfında Asrın Rodi Pak birinci oldu. VIK Power Pisti’nde (1.290 mt.) iki yarışta da rakiplerini geride bırakarak birinci olan genç sporcumuz İstiklal marşımızı gururla dinlettirdi.Aynı zamanda Dünya Şampiyonası’na da ev sahipliği yapan Romanya’da SM85 sınıfındada Öncü kardeşlerden Can Öncü üçüncü olurken, kardeşi Deniz Öncü ise altıncılıkla yetindi
MXGP’den sonra şimdi de SMGP de yaşları küçük yürekleri kocaman olan Türk yarışçıları Türkiye’nin varlığını oldukça yoğun hissettirdi.

Romanya’da düzenlenen Avrupa Süpermoto Şampiyonası’nda Asrın Rodi Pak birinci olurken, Can Öncü’de üçüncü oldu.

 

 

FIM Avrupa’nın düzenlediği Avrupa Süpermoto Şampiyonası’nın 2. Ayağında sporcularımız Romanya’da bayrağımızı başarıyla dalgalandırdı. Arad şehrinde yapılan şampiyonada SM3 sınıfında Asrın Rodi Pak birinci oldu. VIK Power Pisti’nde (1.290 mt.) iki yarışta da rakiplerini geride bırakarak birinci olan genç sporcumuz İstiklal marşımızı gururla dinlettirdi.

Aynı zamanda Dünya Şampiyonası’na da ev sahipliği yapan Romanya’da SM85 sınıfındada Öncü kardeşlerden Can Öncü üçüncü olurken, kardeşi Deniz Öncü ise altıncılıkla yetindi
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.