Rutec

Hurda Motosikletler Ekonomiye Kazandırılacak

Moto-Haber 07.05.2014 - 11:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2598+ kez okundu.
 

Hurda Motosikletler Ekonomiye Kazandırılacak

Sahipleri tarafından unutulan ve 6 ay içerisinde alınmayan, atıl olarak bekletilen binlerce motosiklet ve hurdaya dönmüş araç, Makine Kimya Endüstrisi’nde (MKE) değerlendirilmek üzere toplanıyor.

Gaziantep’te trafik kazalarına karışan veya trafik kontrollerinde evrak eksikliği nedeniyle Trafik Denetleme ekipleri tarafından el konulan otomobil ve motosikletlerden 6 ay içerisinde sahipleri tarafından alınmayanlar veya unutulanlar hurda olarak değerlendirilmesi için Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu'na gönderiliyor.Eksikleri nedeniyle trafikten men edilerek emniyet güçleri tarafından otoparka konulan çok sayıda tescilsiz motosikletin, yetkililer tarafından toplanarak MKE’ye gönderileceği ve geri dönüşümde kullanılacağı öğrenildi. Konu ile ilgili bilgi veren otopark sahibi İbrahim Yıldırım, “Bu motorlar, muayene ve sigortadan dolayı buraya bağlanan araçlar. Bu motorlardan aylık ve senelik günü dolanlar kanun çerçevesinde bunların geri dönüşüm için hurdaya ayrıldıktan sonra Makine Kimya’ya gidiyor. Bu motorlar orada tek tek ayıklanarak geri dönüşüme kazandırılacak” dedi.Gaziantep’te İncilipınar Mahallesi Sabahat Göğüş Caddesi civarındaki otoparklarda bekletilen binlerce motosiklet MKE’ye gönderilmek üzere yetkililer tarafından vinçle TIR'lara yüklendi.
Sahipleri tarafından unutulan ve 6 ay içerisinde alınmayan, atıl olarak bekletilen binlerce motosiklet ve hurdaya dönmüş araç, Makine Kimya Endüstrisi’nde (MKE) değerlendirilmek üzere toplanıyor.

Gaziantep’te trafik kazalarına karışan veya trafik kontrollerinde evrak eksikliği nedeniyle Trafik Denetleme ekipleri tarafından el konulan otomobil ve motosikletlerden 6 ay içerisinde sahipleri tarafından alınmayanlar veya unutulanlar hurda olarak değerlendirilmesi için Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu'na gönderiliyor.

Eksikleri nedeniyle trafikten men edilerek emniyet güçleri tarafından otoparka konulan çok sayıda tescilsiz motosikletin, yetkililer tarafından toplanarak MKE’ye gönderileceği ve geri dönüşümde kullanılacağı öğrenildi. Konu ile ilgili bilgi veren otopark sahibi İbrahim Yıldırım, “Bu motorlar, muayene ve sigortadan dolayı buraya bağlanan araçlar. Bu motorlardan aylık ve senelik günü dolanlar kanun çerçevesinde bunların geri dönüşüm için hurdaya ayrıldıktan sonra Makine Kimya’ya gidiyor. Bu motorlar orada tek tek ayıklanarak geri dönüşüme kazandırılacak” dedi.

Gaziantep’te İncilipınar Mahallesi Sabahat Göğüş Caddesi civarındaki otoparklarda bekletilen binlerce motosiklet MKE’ye gönderilmek üzere yetkililer tarafından vinçle TIR'lara yüklendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.