Rutec

Yılan Motosiklet Üstünde Yakaladı !

Yerel Haberler 05.05.2014 - 16:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2909+ kez okundu.
 

Yılan Motosiklet Üstünde Yakaladı !

Konyalı bir kişiyi motosiklet sürerken elini yılan soktu.

Öğrenilen bilgiye göre, ilçeye Karşıyaka Mahallesi'nde bir komşusunun evinden kendi evine motosikleti ile gitmek isteyen Rahmi Özcan (40), motora bindiği sırada elinde acı hissetti.YILAN ISIRICINDA HASTANELİK OLDU Bu sırada motor kısmından kafasını uzatan yılanı fark eden Rahmi Özcan, yılan tarafından sokulduğunu anlayarak, ısırılan yeri kanattıktan sonra yakınları tarafından Kulu Devlet Hastanesi'ne götürüldü. İlk müdahale olarak panzehir yapılan Özcan'ın bir süre müşahede altına alındığı öğrenildi.KAPAK İÇİNDEN 60 SANTİMLİK YILAN ÇIKTI ​Diğer yandan, motorun ön farını kaplayan kapak içindeki yaklaşık 60 cm uzunluğundaki yılan, Özcan'ın yakınları tarafından bulunduğu yerden sopalarla çıkarıldıktan sonra öldürülerek hastaneye götürüldü.
Konyalı bir kişiyi motosiklet sürerken elini yılan soktu.

Öğrenilen bilgiye göre, ilçeye Karşıyaka Mahallesi'nde bir komşusunun evinden kendi evine motosikleti ile gitmek isteyen Rahmi Özcan (40), motora bindiği sırada elinde acı hissetti.

YILAN ISIRICINDA HASTANELİK OLDU 

Bu sırada motor kısmından kafasını uzatan yılanı fark eden Rahmi Özcan, yılan tarafından sokulduğunu anlayarak, ısırılan yeri kanattıktan sonra yakınları tarafından Kulu Devlet Hastanesi'ne götürüldü. İlk müdahale olarak panzehir yapılan Özcan'ın bir süre müşahede altına alındığı öğrenildi.

KAPAK İÇİNDEN 60 SANTİMLİK YILAN ÇIKTI 

​Diğer yandan, motorun ön farını kaplayan kapak içindeki yaklaşık 60 cm uzunluğundaki yılan, Özcan'ın yakınları tarafından bulunduğu yerden sopalarla çıkarıldıktan sonra öldürülerek hastaneye götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.