NGK

İstanbul Motosiklet Festivali

Moto-Haber 02.05.2014 - 13:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2599+ kez okundu.
 

İstanbul Motosiklet Festivali

İstanbul Motosiklet Festivali, 5,6,7 ve 8 Haziran 2014 tarihinde Life Park / Sarıyer /İstanbul’dayapılacaktır.

İstanbul Motosiklet Festivali, 5/6/7/8 Haziran 2014 tarihinde Sarıyer/Bahçeköy/İstanbul'da yapılacaktır. Festivalin en önemli özelliği ise daha önce Türkiye'nin birçok yerinde başarıyla yapılmasına rağmen İstanbul'da ilk kez yapılacak olmasıdır. İSTMOTOFEST, 1. İstanbul Motosiklet Festivali gelenekselleşmesi hedeflenen tüm motosiklet kullanıcılarını kapsayan, her anı katılımcıları için özenle planlanan 4 günlük bir sınırsız eğlenceden oluşmaktadır. İstMotFest'te katılımcılara eğlencenin yanı sıra kültürel faaliyetler, konserler, etkinlikler, yarışmalar, çekilişler, herkesin içinde kendince bir şeyler bulabileceği rengarenk bir yelpaze sunulmaktadır. Türkiye İstatistik Kurumu (TUİK) verilerine göre, 136 bin 492 taşıt içinde % 19,6'sının motosiklet olduğunu düşünürsek Türkiye'de motosiklet kullanıcılarının sayısı yadsınamayacak kadar fazladır. Buna oranla İstanbul'da 184 bin 9816 adet motosiklet bulunmaktadır. Yani 184 bin ve daha fazlasıyla motosiklet kullanıcısı. Yani geç kalınmış bir festival!  Festival Biletleri Çok Yakında Biletix'te ve anlaşmalı mağazalarda  satışa sunulacaktır...
İstanbul Motosiklet Festivali, 5,6,7 ve 8 Haziran 2014 tarihinde Life Park / Sarıyer /İstanbul’dayapılacaktır.

İstanbul Motosiklet Festivali, 5/6/7/8 Haziran 2014 tarihinde Sarıyer/Bahçeköy/İstanbul'da yapılacaktır. Festivalin en önemli özelliği ise daha önce Türkiye'nin birçok yerinde başarıyla yapılmasına rağmen İstanbul'da ilk kez yapılacak olmasıdır. İSTMOTOFEST, 1. İstanbul Motosiklet Festivali gelenekselleşmesi hedeflenen tüm motosiklet kullanıcılarını kapsayan, her anı katılımcıları için özenle planlanan 4 günlük bir sınırsız eğlenceden oluşmaktadır. İstMotFest'te katılımcılara eğlencenin yanı sıra kültürel faaliyetler, konserler, etkinlikler, yarışmalar, çekilişler, herkesin içinde kendince bir şeyler bulabileceği rengarenk bir yelpaze sunulmaktadır. Türkiye İstatistik Kurumu (TUİK) verilerine göre, 136 bin 492 taşıt içinde % 19,6'sının motosiklet olduğunu düşünürsek Türkiye'de motosiklet kullanıcılarının sayısı yadsınamayacak kadar fazladır. Buna oranla İstanbul'da 184 bin 9816 adet motosiklet bulunmaktadır. Yani 184 bin ve daha fazlasıyla motosiklet kullanıcısı. Yani geç kalınmış bir festival! 


Festival Biletleri Çok Yakında Biletix'te ve anlaşmalı mağazalarda  satışa sunulacaktır...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.