NGK

Motovento’dan Şampiyonlara destek

Moto-Haber 20.04.2014 - 12:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2205+ kez okundu.
 

Motovento’dan Şampiyonlara destek

Motovento Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de yarışlarda markalarını göstermek isteyen grup, bu konuda Türkiye’nin en iyi 2 sporcusuyla anlaştı.

Türkiye’de konsept mağazalarıyla halen İstanbul ve Antalya ile birlikte internet üzerinden satış yapan Motovento, Türkiye’nin lider motosiklet üretici firmalarından biri olan Uğur Motorlu Araçlar ve dolayısı ile Uğur Makine ve Soğutma’nın bir kuruluşu. Dört çılgın yöneticisinin hayaliyle ortaya çıkan marka, dünya devi olan Alpinestar, Shad,Nitek,Just1,origine, Rizoma gibi markaların Türkiye distribütörlüğünü yapıyor. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de yarışlarda markalarını göstermek isteyen grup, bu konuda Türkiye’nin en iyi 2 sporcusuyla anlaştı. 2013’te Rookies cup’ta yarışan ve bu yıl da yarışacak olan 600cc A grubu ve TMF GP Türkiye birincisi Toprak Razgatlıoğlu ve Türkiye 250cc motokros ve süpermoto şampiyonu, avrupa süpermoto S3 grubu 1.si Asrın Rodi Pak ile yoluna devam edecek.  Toprak , hedefi olan motoGP’de yarışmak için bu yıl Rookies cup’ta kendini gösterecek. Asrın Rodi ise, MxGP’nin EMX125 kategorisinde yarışacak ilk Türk sporcu olacak. Her ikisi de redbull’un ürün atleti olan sporcular uluslararası arenada Türkiye’yi temsil edecekler.Motovento’nun distributorü olduğu H&H firması ise Nitek kaskıyla Toprak için ve full karbon tek kask olan Just1 ile Asrın Rodi’ye özel kask hazırlayacak. İtalyan ekip tanıştıkları ve çok etkilendikleri bu sporcuları destekleyeceklerini ve çok umutlu olduklarını belirttiler. Üretilecek replika kasklar yakında Türkiye’de raflarda yerini alacak. Başarılı sporculara destek olarak yarış heyecanını ofise taşımak istediklerini ve heyecana ortak olmak istediklerini belirten yetkililer zaman içerisinde desteklerini genişleteceklerini belirttiler. Haber: Gülten Pak  
Motovento Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de yarışlarda markalarını göstermek isteyen grup, bu konuda Türkiye’nin en iyi 2 sporcusuyla anlaştı.

Türkiye’de konsept mağazalarıyla halen İstanbul ve Antalya ile birlikte internet üzerinden satış yapan Motovento, Türkiye’nin lider motosiklet üretici firmalarından biri olan Uğur Motorlu Araçlar ve dolayısı ile Uğur Makine ve Soğutma’nın bir kuruluşu. Dört çılgın yöneticisinin hayaliyle ortaya çıkan marka, dünya devi olan Alpinestar, Shad,Nitek,Just1,origine, Rizoma gibi markaların Türkiye distribütörlüğünü yapıyor.

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de yarışlarda markalarını göstermek isteyen grup, bu konuda Türkiye’nin en iyi 2 sporcusuyla anlaştı. 2013’te Rookies cup’ta yarışan ve bu yıl da yarışacak olan 600cc A grubu ve TMF GP Türkiye birincisi Toprak Razgatlıoğlu ve Türkiye 250cc motokros ve süpermoto şampiyonu, avrupa süpermoto S3 grubu 1.si Asrın Rodi Pak ile yoluna devam edecek.  Toprak , hedefi olan motoGP’de yarışmak için bu yıl Rookies cup’ta kendini gösterecek.

Asrın Rodi ise, MxGP’nin EMX125 kategorisinde yarışacak ilk Türk sporcu olacak. Her ikisi de redbull’un ürün atleti olan sporcular uluslararası arenada Türkiye’yi temsil edecekler.Motovento’nun distributorü olduğu H&H firması ise Nitek kaskıyla Toprak için ve full karbon tek kask olan Just1 ile Asrın Rodi’ye özel kask hazırlayacak. İtalyan ekip tanıştıkları ve çok etkilendikleri bu sporcuları destekleyeceklerini ve çok umutlu olduklarını belirttiler. Üretilecek replika kasklar yakında Türkiye’de raflarda yerini alacak.

Başarılı sporculara destek olarak yarış heyecanını ofise taşımak istediklerini ve heyecana ortak olmak istediklerini belirten yetkililer zaman içerisinde desteklerini genişleteceklerini belirttiler.

Haber: Gülten Pak

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.