NGK

Balığa Niyet, Motosiklete Kısmet

Moto-Haber 14.04.2014 - 14:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2669+ kez okundu.
 

Balığa Niyet, Motosiklete Kısmet

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde, bir balıkçının ağlarına balık yerine motosiklet takıldı.

Kendisine ait balıkçı teknesiyle denize açılan Adnan İnan (48), balık tutmak için ağlarını denize bıraktı. Ağların taşa takıldığını zanneden İnan, makine yardımıyla ağları çekerken ağır bir cismin yukarı doğru çıktığını fark etti. İlk başta ne olduğunu anlayamayan İnan, “Çok ağır bir cisim geldi. Ben koca bir kayayı tekneye çektiğimi sandım. Tekneye alınca bir de baktım ki motosiklet! Yıllardır balıkçılıkla uğraşıyorum, ilk defa böyle bir şey başıma geldi. Kime ait olduğunu bilmiyoruz. Çalıntı da olabilir. Şimdi Lapseki limanında motosikleti sergiliyoruz. Meraklı vatandaşlar gelip bakıyor. Deniz kurtları üzerine yuva yaptığı için tarihi eser görüntüsü var. Motosikletle fotoğraf çektirenler de oluyor' dedi.Limandaki motosikletin yaz boyunca kaldırılmayacağı belirtildi.
Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde, bir balıkçının ağlarına balık yerine motosiklet takıldı.

Kendisine ait balıkçı teknesiyle denize açılan Adnan İnan (48), balık tutmak için ağlarını denize bıraktı. Ağların taşa takıldığını zanneden İnan, makine yardımıyla ağları çekerken ağır bir cismin yukarı doğru çıktığını fark etti. İlk başta ne olduğunu anlayamayan İnan, “Çok ağır bir cisim geldi. Ben koca bir kayayı tekneye çektiğimi sandım. Tekneye alınca bir de baktım ki motosiklet! Yıllardır balıkçılıkla uğraşıyorum, ilk defa böyle bir şey başıma geldi. Kime ait olduğunu bilmiyoruz. Çalıntı da olabilir. Şimdi Lapseki limanında motosikleti sergiliyoruz. Meraklı vatandaşlar gelip bakıyor. Deniz kurtları üzerine yuva yaptığı için tarihi eser görüntüsü var. Motosikletle fotoğraf çektirenler de oluyor' dedi.

Limandaki motosikletin yaz boyunca kaldırılmayacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.