Rutec

Kulüplerimizin ve Yarışçılarımızın Dikkatine

Moto-Haber (AA) - Anadolu Ajansı | 14.03.2014 - 20:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2502+ kez okundu.
 

Kulüplerimizin ve Yarışçılarımızın Dikkatine

Federasyonumuz Yönetim Kurulunca alınan karar gereğince;

2014 yılı yarış sezonunda yarışlara geçici lisansla 1 kereye mahsus yarışmak üzere katılmak isteyen sporculardan 150 TL, ayrıca yarışlara katılmak için online kayıt için açılan süre içerisinde yaptırmayıp, yarış günü yarış mahallinde kayıt yaptıracak sporculardan da 150 TL ücret tahsil edilecektir.Bilgilerinize sunulur...
Federasyonumuz Yönetim Kurulunca alınan karar gereğince;

2014 yılı yarış sezonunda yarışlara geçici lisansla 1 kereye mahsus yarışmak üzere katılmak isteyen sporculardan 150 TL, ayrıca yarışlara katılmak için online kayıt için açılan süre içerisinde yaptırmayıp, yarış günü yarış mahallinde kayıt yaptıracak sporculardan da 150 TL ücret tahsil edilecektir.

Bilgilerinize sunulur...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.