NGK

TMF, Proje Yarışmasıyla Senin Fikrini Bekliyor!

Moto-Haber 14.03.2014 - 20:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2993+ kez okundu.
 

TMF, Proje Yarışmasıyla Senin Fikrini Bekliyor!

Her yıl değişik bir sosyal projeye imza atan Türkiye Motosiklet Federasyonu, bu kez farklı bir format ile ülke çapında ‘Motosikletli Yaşamı Tanıtma ve Yaygınlaştırma’ konulu proje yarışması düzenledi.

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF), motosikletin tanıtılması, yaygın olarak kullanılması ve özellikle yeni filizlenecek fikirlerle motosiklet sporunun ve kültürünün gelişmesi amacıyla bir proje yarışması düzenledi. Tüm Türkiye’yi kapsayacak ‘Motosikletli Yaşamı Tanıtma ve Yaygınlaştırma’ konulu proje yarışması, henüz 10. yılı olmasına rağmen motosiklet sporuna büyük ivme kazandıran federasyona bu sürecin hızlanması açısından önemli katkıda bulunacak. Yarışmada 1.'liği elde eden proje sahibine 10.000 TL ödül verilecek. Yarışmanın son başvuru tarihi 30 NİSAN 2014.BAŞKAN UÇAR: YARIŞMAYA MOTOSİKLETE GÖNÜL VEREN HERKES KATILABİLİRTMF Başkanı Bekir Yunus Uçar, motosikletin ülke genelinde yaygın olarak kullanımına dair gelecek fikir ve projelere her zaman açık olduklarını belirterek, “Yarışmaya ülke çapında motosiklete gönül veren herkes, bireysel ya da grup olarak katılabilirler. Ayrıca, Türkiye veya “Yavru Vatan” Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki üniversiteler ile liselerde öğrenim gören arkadaşlarımız ve genç beyinlerimiz bu proje yarışmasına başvurabilirler. Yeni fikirlerle ortaya çıkacak projelerin, hem ülkemize hem de sporumuza katkı sağlayacağına inanıyor ve şimdiden tüm katılımcılara başarılar diliyorum” dedi.JÜRİ BAŞKANLIĞINI PROF.DR.TAŞKIRAN YAPACAKFederasyonun Yönetim Kurulu Üyeleri ile akademisyenlerden oluşacak jürinin başkanlığını TMF Yönetim Kurulu Üyesi ve Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitimi Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Yavuz Taşkıran yapacak. TMF PROJE YARIŞMASI KATILIM ŞARTLARI için tıklayınız. TMF PROJE YARIŞMASI BAŞVURU FORMU için tıklayınız.
Her yıl değişik bir sosyal projeye imza atan Türkiye Motosiklet Federasyonu, bu kez farklı bir format ile ülke çapında ‘Motosikletli Yaşamı Tanıtma ve Yaygınlaştırma’ konulu proje yarışması düzenledi.
Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF), motosikletin tanıtılması, yaygın olarak kullanılması ve özellikle yeni filizlenecek fikirlerle motosiklet sporunun ve kültürünün gelişmesi amacıyla bir proje yarışması düzenledi. Tüm Türkiye’yi kapsayacak ‘Motosikletli Yaşamı Tanıtma ve Yaygınlaştırma’ konulu proje yarışması, henüz 10. yılı olmasına rağmen motosiklet sporuna büyük ivme kazandıran federasyona bu sürecin hızlanması açısından önemli katkıda bulunacak. Yarışmada 1.'liği elde eden proje sahibine 10.000 TL ödül verilecek. Yarışmanın son başvuru tarihi 30 NİSAN 2014.

BAŞKAN UÇAR: YARIŞMAYA MOTOSİKLETE GÖNÜL VEREN HERKES KATILABİLİR
TMF Başkanı Bekir Yunus Uçar, motosikletin ülke genelinde yaygın olarak kullanımına dair gelecek fikir ve projelere her zaman açık olduklarını belirterek, “Yarışmaya ülke çapında motosiklete gönül veren herkes, bireysel ya da grup olarak katılabilirler. Ayrıca, Türkiye veya “Yavru Vatan” Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki üniversiteler ile liselerde öğrenim gören arkadaşlarımız ve genç beyinlerimiz bu proje yarışmasına başvurabilirler. Yeni fikirlerle ortaya çıkacak projelerin, hem ülkemize hem de sporumuza katkı sağlayacağına inanıyor ve şimdiden tüm katılımcılara başarılar diliyorum” dedi.

JÜRİ BAŞKANLIĞINI PROF.DR.TAŞKIRAN YAPACAK
Federasyonun Yönetim Kurulu Üyeleri ile akademisyenlerden oluşacak jürinin başkanlığını TMF Yönetim Kurulu Üyesi ve Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitimi Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Yavuz Taşkıran yapacak.


TMF PROJE YARIŞMASI KATILIM ŞARTLARI için tıklayınız.

TMF PROJE YARIŞMASI BAŞVURU FORMU için tıklayınız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.