NGK

Mondial 250 X-Treme Enduro

Yeni Modeller 01.07.2015 - 15:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 8462+ kez okundu.
 

Mondial 250 X-Treme Enduro

Uğur Motorlu Araçlar A.Ş. (UMA) MONDIALmarkalı ürün gamına, Cross sınıfında yeni ve güçlü bir üye daha dahil ederek 250 cc X-Treme Enduro’yu motosiklet kullanıcılarının beğenisine sunuyor.

Ürün gamını her geçen gün yenileyen ve güçlendiren UMA’nın güçlü markası MONDIAL’in, Cross motosiklet tutkunlarına özel olarak 2015 yılı içerisinde 250 cc’lik X-Treme Enduro modelini satışa sunacağı söyleniyor. Bu üründe kullanılan motor bloğunun, aynı firma tarafından, yine aynı isimle 2010 yılında tüketicilere sunulan üründe de kullanılan motor bloğunun geliştirilmiş versiyonu olduğu da edinilen bilgiler arasında.   X-Treme Enduro’nun 4 zamanlı 250 cc. Güçteki motor bloğu; (DOHC) üstten çift eksantrikli, titreşim engelleyici içten balansörlü ve 250 cc’lik tek silindire sahip. 250 X-Treme Enduro’nun sıvı soğutmalı motoru, 6000 devirde 24 nmtork üretirken 17 kw’lik üstün gücü ile arazi ve şehirde yüksek sürüş rahatlığı sunuyor. Yakıt sisteminde ise vakumlu kalburatör kullanılarak, daha verimli gaz tepkimelerinin oluşması sağlanmış. 137 kg’lik ağırlığı, bloğun ürettiği gücün performansa etkisini kolaylaştırıyor.   X-Treme Enduro’ fren sisteminde; ön ve arka frenleme için disk fren fren sistemi kullanılmış.  Önde 80-90-21 ve arkada ise 110-80-18 boyutlarında arazi ve asfalt kullanımları için ideal, yüksek yol tutuşu sağlayan cross lastikler kullanılmış.   Hem sehir içinde hem de hafta sonları doğa ile baş başa olabileceğiniz X-Treme Enduro’nun ergonomik yapısını destekleyecek ön ve arka süspansiyon sisteminde Fast Ace Taiwan (up-sidedown) amortisör kullanılmış. Bu detay sürüş esnasındaki konfor ve rahatlığın son derece önemsendiğini göstermekte.   Arka port bagaj tasarımı ise cross kullanıcılarının istemiş olduğu ebatlara uygun olarak genişletilmiş ve kullanım amacına uygun yapıda.   Anlaşılıyor ki; X-Treme Enduro, MONDIAL’in yeni nesil tasarımı ile kullanıcılarıyla sıkı bir bağ oluşturacak ve cross kullanıcıları için şimdiden merak uyandıracak.
Uğur Motorlu Araçlar A.Ş. (UMA) MONDIALmarkalı ürün gamına, Cross sınıfında yeni ve güçlü bir üye daha dahil ederek 250 cc X-Treme Enduro’yu motosiklet kullanıcılarının beğenisine sunuyor.

Ürün gamını her geçen gün yenileyen ve güçlendiren UMA’nın güçlü markası MONDIAL’in, Cross motosiklet tutkunlarına özel olarak 2015 yılı içerisinde 250 cc’lik X-Treme Enduro modelini satışa sunacağı söyleniyor. Bu üründe kullanılan motor bloğunun, aynı firma tarafından, yine aynı isimle 2010 yılında tüketicilere sunulan üründe de kullanılan motor bloğunun geliştirilmiş versiyonu olduğu da edinilen bilgiler arasında.

 

X-Treme Enduro’nun 4 zamanlı 250 cc. Güçteki motor bloğu; (DOHC) üstten çift eksantrikli, titreşim engelleyici içten balansörlü ve 250 cc’lik tek silindire sahip. 250 X-Treme Enduro’nun sıvı soğutmalı motoru, 6000 devirde 24 nmtork üretirken 17 kw’lik üstün gücü ile arazi ve şehirde yüksek sürüş rahatlığı sunuyor. Yakıt sisteminde ise vakumlu kalburatör kullanılarak, daha verimli gaz tepkimelerinin oluşması sağlanmış. 137 kg’lik ağırlığı, bloğun ürettiği gücün performansa etkisini kolaylaştırıyor.

 

X-Treme Enduro’ fren sisteminde; ön ve arka frenleme için disk fren fren sistemi kullanılmış.  Önde 80-90-21 ve arkada ise 110-80-18 boyutlarında arazi ve asfalt kullanımları için ideal, yüksek yol tutuşu sağlayan cross lastikler kullanılmış.

 

Hem sehir içinde hem de hafta sonları doğa ile baş başa olabileceğiniz X-Treme Enduro’nun ergonomik yapısını destekleyecek ön ve arka süspansiyon sisteminde Fast Ace Taiwan (up-sidedown) amortisör kullanılmış. Bu detay sürüş esnasındaki konfor ve rahatlığın son derece önemsendiğini göstermekte.

 

Arka port bagaj tasarımı ise cross kullanıcılarının istemiş olduğu ebatlara uygun olarak genişletilmiş ve kullanım amacına uygun yapıda.

 

Anlaşılıyor ki; X-Treme Enduro, MONDIAL’in yeni nesil tasarımı ile kullanıcılarıyla sıkı bir bağ oluşturacak ve cross kullanıcıları için şimdiden merak uyandıracak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.