NGK

KTM RC LANSMANI Rok Bagoros İstanbul’da!

Moto-Haber 19.09.2014 - 17:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2577+ kez okundu.
 

KTM RC LANSMANI Rok Bagoros İstanbul’da!

KTM RC TANITIM ETKİNLİĞİ - Rok Bagoros

KTM’nin yeni supersport motosikletleri olan RC 125, RC 200, RC 390 modellerinin tanıtım etkinliği 27-28 Eylül tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecek. Etkinliğe katılanlar yeni RC modellerini inceleme ve test etme imkanı bulabilecekler. Ayrıca dünyaca ünlü gösteri sürücüsü ROK BAGOROS, Türkiye’deki RC modellerinin tanıtımı için hayranlarıyla buluşacak. Rok Bagoros, 2 gün boyunca yapacağı nefesleri kesen gösterilerle izleyenleri büyüleyecek.   27 Eylül Cumartesi günü yapılacak etkinlik, Sabancı Üniversitesi Offtown Festivali bünyesinde gerçekleşecek. Festival kapsamındaki canlı müzik, oyunlar ve çeşitli aktivitelerin yanı sıra katılımcıların KTM’nin yeni RC modellerini inceleme, test etme ve Rok Bagoros’u canlı izleme fırsatı olacak. Rok Bagoros’un festival kapsamında 3 ayrı gösteri yapacak olup, başlangıç saatleri 15.00, 17.00 ve 19.00’da olacaktır. Festivale giriş yapmak isteyen KTM müşterileri ve Rok Bagoros hayranları standart ücret olan 60 TL yerine %50 indirimli 30 TL fiyat ile giriş yapabileceklerdir. http://www.offtownfestival.com/   28 Eylül Pazar günü yapılacak etkinlik Vialand’de gerçekleştirilecektir. Katılımcıların, KTM RC modellerini inceleme, test etme ve Rok Bagoros’un gösterisini izleme fırsatı olacaktır. Vialand Açık Otoparkında saat 13.00’de Rok Bagoros gösterisiyle başlayacak olan etkinlikler herkese açıktır.   Aynı gün Rok Bagoros, Saat 16.00 ve 17.30 da iki ayrı gösteri daha gerçekleştirecek olup, bu gösteriler Vialand Tema Parkbünyesinde gerçekleştirilecektir. Vialand Tema Park’ı ziyaret etmek isteyen KTM müşterileri standart giriş ücreti olan 70 TL yerine 40 TL ödeyerek giriş yapabileceklerdir. http://www..vialand.com.tr/tema-park/tema-parki-kesfet
KTM RC TANITIM ETKİNLİĞİ - Rok Bagoros
KTM’nin yeni supersport motosikletleri olan RC 125, RC 200, RC 390 modellerinin tanıtım etkinliği 27-28 Eylül tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecek. Etkinliğe katılanlar yeni RC modellerini inceleme ve test etme imkanı bulabilecekler. Ayrıca dünyaca ünlü gösteri sürücüsü ROK BAGOROS, Türkiye’deki RC modellerinin tanıtımı için hayranlarıyla buluşacak. Rok Bagoros, 2 gün boyunca yapacağı nefesleri kesen gösterilerle izleyenleri büyüleyecek.
 
27 Eylül Cumartesi günü yapılacak etkinlik, Sabancı Üniversitesi Offtown Festivali bünyesinde gerçekleşecek. Festival kapsamındaki canlı müzik, oyunlar ve çeşitli aktivitelerin yanı sıra katılımcıların KTM’nin yeni RC modellerini inceleme, test etme ve Rok Bagoros’u canlı izleme fırsatı olacak. Rok Bagoros’un festival kapsamında 3 ayrı gösteri yapacak olup, başlangıç saatleri 15.00, 17.00 ve 19.00’da olacaktır.
Festivale giriş yapmak isteyen KTM müşterileri ve Rok Bagoros hayranları standart ücret olan 60 TL yerine %50 indirimli 30 TL fiyat ile giriş yapabileceklerdir. http://www.offtownfestival.com/
 
28 Eylül Pazar günü yapılacak etkinlik Vialand’de gerçekleştirilecektir. Katılımcıların, KTM RC modellerini inceleme, test etme ve Rok Bagoros’un gösterisini izleme fırsatı olacaktır. Vialand Açık Otoparkında saat 13.00’de Rok Bagoros gösterisiyle başlayacak olan etkinlikler herkese açıktır.
 
Aynı gün Rok Bagoros, Saat 16.00 ve 17.30 da iki ayrı gösteri daha gerçekleştirecek olup, bu gösteriler Vialand Tema Parkbünyesinde gerçekleştirilecektir. Vialand Tema Park’ı ziyaret etmek isteyen KTM müşterileri standart giriş ücreti olan 70 TL yerine 40 TL ödeyerek giriş yapabileceklerdir.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.