Rutec

Kastamonu'da Süper Enduro Heyecanı

Moto-Haber (AA) - Anadolu Ajansı | 20.08.2014 - 19:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2610+ kez okundu.
 

Kastamonu'da Süper Enduro Heyecanı

‘Karadeniz Havzasında Macera Turizmi Ağının Geliştirilmesi Projesi’ kapsamında düzenlenecek olan Azdavay-Pınarbaşı Macera Sporları Festivali 21-22 Ağustos tarihlerinde Kastamonu'da yapılacak.

Türkiye Enduro Şampiyonası 4. Ayak yarışı öncesi 21 Ağustos Perşembe günü Kastamonu Macera Sporları Festivali kapsamında para ödüllü Süper Enduro yarışı yapılacak. Azdavay Etabı yarışları Suğla Yaylası’nda oluşturulan ekstrem parkurda organize edilecek. Saat 11.00’daki açılışın ardından saat 14.00’da Süper Enduro Yarışları, saat 17.00’da Dağ Bisikleti Yarışları ve saat 18.00’da ise ödül töreni düzenlenecek. Kastamonu Valiliği tarafından dereceye giren sporculara para ödülleri dağıtılacak. Süper Enduro yarışının birincisi 2.000 TL., ikincisi 1.000 TL. ve üçüncüsü de 500 TL. ödül alacak.22 Ağustos Cuma günü Pınarbaşı Etabı, Horma Kanyonu ve Boğazkaya Köyü’nde düzenlenecek olan program ise saat 07.30’da yapılacak olan Horma Kanyonu geçişi ile başlayıp, 10.30’da dağ koşusu ile devam edecek ve 15.00’da düzenlenecek olan ödül töreni ile sona erecek.Kastamonu Valiliğinin macera turizminin gelişmesi açısından büyük önem verdiği Azdavay-Pınarbaşı Macera Turizmi Festivali’ni takip eden adrenalin severler yörenin kanyon, şelale ve yayla gibi pek çok doğa güzelliklerini de bir arada görme fırsatı bulacaklar.
‘Karadeniz Havzasında Macera Turizmi Ağının Geliştirilmesi Projesi’ kapsamında düzenlenecek olan Azdavay-Pınarbaşı Macera Sporları Festivali 21-22 Ağustos tarihlerinde Kastamonu'da yapılacak.

Türkiye Enduro Şampiyonası 4. Ayak yarışı öncesi 21 Ağustos Perşembe günü Kastamonu Macera Sporları Festivali kapsamında para ödüllü Süper Enduro yarışı yapılacak. Azdavay Etabı yarışları Suğla Yaylası’nda oluşturulan ekstrem parkurda organize edilecek. Saat 11.00’daki açılışın ardından saat 14.00’da Süper Enduro Yarışları, saat 17.00’da Dağ Bisikleti Yarışları ve saat 18.00’da ise ödül töreni düzenlenecek. Kastamonu Valiliği tarafından dereceye giren sporculara para ödülleri dağıtılacak. Süper Enduro yarışının birincisi 2.000 TL., ikincisi 1.000 TL. ve üçüncüsü de 500 TL. ödül alacak.

22 Ağustos Cuma günü Pınarbaşı Etabı, Horma Kanyonu ve Boğazkaya Köyü’nde düzenlenecek olan program ise saat 07.30’da yapılacak olan Horma Kanyonu geçişi ile başlayıp, 10.30’da dağ koşusu ile devam edecek ve 15.00’da düzenlenecek olan ödül töreni ile sona erecek.

Kastamonu Valiliğinin macera turizminin gelişmesi açısından büyük önem verdiği Azdavay-Pınarbaşı Macera Turizmi Festivali’ni takip eden adrenalin severler yörenin kanyon, şelale ve yayla gibi pek çok doğa güzelliklerini de bir arada görme fırsatı bulacaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.