NGK

Honda motosiklet modelleri Türkiye Turu’na çıkıyor

Moto-Haber 28.04.2017 - 07:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2812+ kez okundu.
 

Honda motosiklet modelleri Türkiye Turu’na çıkıyor

Dünyanın ve Türkiye’nin en çok satan motosiklet markası Honda, farklı segmentte bulunan 10 motosikletini Türkiye’nin dört bir yanında Hondaseverlerle buluşturmak üzere tura çıkıyor. 3 ay sürecek etkinlikler dizisinde 14 farklı noktada Honda motosikletleri müşterilerileriyle buluşacak.

Türkiye’nin en çok satan motosiklet markası Honda, tamamen yeni modellerini Hondaseverlerle buluşturmak üzere Türkiye Turu’na çıkıyor. Honda Türkiye, her tür beklentiyi karşılayabilen geniş ürün gamı,  güçlü bayi ve servis teşkilatıyla 2016 yılında da Türkiye’nin en çok satan motosiklet markası oldu. Honda Türkiye’yi zirveye taşıyan tüm motosikletseverlerle buluşmak ve motosiklet kullanımının yaygınlaştırmak için Honda Motosiklet Bayileri ile ortaklaşa gerçekleştirilecek ‘Test Sürüşü’ Türkiye çapında 14 farklı noktada yaklaşık 3 ay boyunca sürecek. Honda Motosiklet Dünyası’nda keyifli bir gün Honda Motosiklet Dünyası’nda keyifli bir gün geçirmek ve tamamen yeni 5 modelle beraber toplamda 10 motosiklet modeli test etmek isteyen müşterilerimizin Honda Motosiklet bayilerine ulaşıp randevu almaları gerekiyor. Katılmak isteyen müşterilerimizi etkinliklerin gün ve yer duyuruları için Honda’nın websitesini veya sosyal medya kanallarını takip etmeleri yeterli. http://honda.com.tr/motosiklet https://www.facebook.com/HondaMotosikletTR https://instagram.com/hondamotosiklet_tr Test sürüşüne açılacak motosiklet modelleri: CB650F, CBR650F, NC750X DCT , AFRICA TWIN DCT, ACTIVA S, VFR800 X CROSSRUNNER, VFR1200X CROSSTOURER, CRF250L, CRF250 RALLY, FORZA
Dünyanın ve Türkiye’nin en çok satan motosiklet markası Honda, farklı segmentte bulunan 10 motosikletini Türkiye’nin dört bir yanında Hondaseverlerle buluşturmak üzere tura çıkıyor. 3 ay sürecek etkinlikler dizisinde 14 farklı noktada Honda motosikletleri müşterilerileriyle buluşacak.

Türkiye’nin en çok satan motosiklet markası Honda, tamamen yeni modellerini Hondaseverlerle buluşturmak üzere Türkiye Turu’na çıkıyor. Honda Türkiye, her tür beklentiyi karşılayabilen geniş ürün gamı,  güçlü bayi ve servis teşkilatıyla 2016 yılında da Türkiye’nin en çok satan motosiklet markası oldu. Honda Türkiye’yi zirveye taşıyan tüm motosikletseverlerle buluşmak ve motosiklet kullanımının yaygınlaştırmak için Honda Motosiklet Bayileri ile ortaklaşa gerçekleştirilecek ‘Test Sürüşü’ Türkiye çapında 14 farklı noktada yaklaşık 3 ay boyunca sürecek.

Honda Motosiklet Dünyası’nda keyifli bir gün

Honda Motosiklet Dünyası’nda keyifli bir gün geçirmek ve tamamen yeni 5 modelle beraber toplamda 10 motosiklet modeli test etmek isteyen müşterilerimizin Honda Motosiklet bayilerine ulaşıp randevu almaları gerekiyor.

Katılmak isteyen müşterilerimizi etkinliklerin gün ve yer duyuruları için Honda’nın websitesini veya sosyal medya kanallarını takip etmeleri yeterli.

http://honda.com.tr/motosiklet

https://www.facebook.com/HondaMotosikletTR

https://instagram.com/hondamotosiklet_tr

Test sürüşüne açılacak motosiklet modelleri: CB650F, CBR650F, NC750X DCT , AFRICA TWIN DCT, ACTIVA S, VFR800 X CROSSRUNNER, VFR1200X CROSSTOURER, CRF250L, CRF250 RALLY, FORZA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.