NGK

Hıv'e Karşı Farkındalık İçin Üretilen 'Vespa 946 Red', Tasarım Tomtom Sokakta'da Sergileniyor

Yerel Haberler 22.10.2017 - 09:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3087+ kez okundu.
 

Hıv'e Karşı Farkındalık İçin Üretilen 'Vespa 946 Red', Tasarım Tomtom Sokakta'da Sergileniyor

BİRÇOK farklı tasarımı ve markayı bir araya getiren "Tasarım Tomtom Sokakta" etkinliğinde katılımcılar Vespa motosiklet modellerini inceleme ve test sürüşü yapma fırsatı da buluyor. BİRÇOK farklı tasarımı ve markayı bir araya getiren "Tasarım Tomtom Sokakta" etkinliğinde katılımcılar Vespa motosiklet modellerini inceleme ve test sürüşü yapma fırsatı da buluyor. Motosikletler arasında en çok dikkat çeken ise "946 RED" adıyla üretilen ve HIV hastalığına karşı farkındalık yaratmayı amaçlayan model. Tomtom Mahallesi'nde sanat, tasarım ve alışverişi "Kendini izle" temasıyla buluşturan etkinlikte katılımcıları sergiler, söyleşiler, atölye çalışmaları ve canlı performanslar bekliyor. Birçok ünlü m marka ve tasarımcının yer aldığı etkinlikte Vespa motosiklet modelleri de ziyaretçilerle buluşuyor. Firmanın  TürkiyeDistribütörü Trend Motosiklet Pazarlama A.Ş. Genel Müdürü  Ümit Karaarslanböyle bir ortamda yer almaktan dolayı oldukça mutlu olduklarını belirterek, "Yeni ürünlerimizle birlikte çok önemli markalarla bir aradayız. Vespa'nın kedine has, değişmeyen, teknik özellikleri güvenli sürüşü yansıtan ve keyif veren bir tasarımı var. Buradaki "946 RED" modeli de özellikle dünyada AIDS hastalığına karşı farkındalığı artırmak için seçilmiş bir model. Bunun özelliği her satılan 946 RED modelinden 150 Euro civarında bir bedelin HIV ile alakalı yapılan araştırmalara destek olması. Dünya çapında düzenlenen bu tür aktivitelerde bu model sergileniyor. Bunun yanı sıra diğer renkli modellerimizi de burada sergiliyoruz. İsteyen katılımcılarımıza arkadaşlarımız test sürüşü yaptırıyor. Böylece Vespa kullanmanın hazzını herkes yaşasın istiyoruz" diye konuştu.

BİRÇOK farklı tasarımı ve markayı bir araya getiren "Tasarım Tomtom Sokakta" etkinliğinde katılımcılar Vespa motosiklet modellerini inceleme ve test sürüşü yapma fırsatı da buluyor.

BİRÇOK farklı tasarımı ve markayı bir araya getiren "Tasarım Tomtom Sokakta" etkinliğinde katılımcılar Vespa motosiklet modellerini inceleme ve test sürüşü yapma fırsatı da buluyor. Motosikletler arasında en çok dikkat çeken ise "946 RED" adıyla üretilen ve HIV hastalığına karşı farkındalık yaratmayı amaçlayan model.

Tomtom Mahallesi'nde sanat, tasarım ve alışverişi "Kendini izle" temasıyla buluşturan etkinlikte katılımcıları sergiler, söyleşiler, atölye çalışmaları ve canlı performanslar bekliyor. Birçok ünlü m marka ve tasarımcının yer aldığı etkinlikte Vespa motosiklet modelleri de ziyaretçilerle buluşuyor. Firmanın  TürkiyeDistribütörü Trend Motosiklet Pazarlama A.Ş. Genel Müdürü  Ümit Karaarslanböyle bir ortamda yer almaktan dolayı oldukça mutlu olduklarını belirterek, "Yeni ürünlerimizle birlikte çok önemli markalarla bir aradayız. Vespa'nın kedine has, değişmeyen, teknik özellikleri güvenli sürüşü yansıtan ve keyif veren bir tasarımı var. Buradaki "946 RED" modeli de özellikle dünyada AIDS hastalığına karşı farkındalığı artırmak için seçilmiş bir model. Bunun özelliği her satılan 946 RED modelinden 150 Euro civarında bir bedelin HIV ile alakalı yapılan araştırmalara destek olması. Dünya çapında düzenlenen bu tür aktivitelerde bu model sergileniyor. Bunun yanı sıra diğer renkli modellerimizi de burada sergiliyoruz. İsteyen katılımcılarımıza arkadaşlarımız test sürüşü yaptırıyor. Böylece Vespa kullanmanın hazzını herkes yaşasın istiyoruz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.