NGK

Heyecan ve Adrenalin Bu Kez Sarıyer’de Start Alıyor

Yarışlar (AA) - Anadolu Ajansı | 04.09.2014 - 10:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2033+ kez okundu.
 

Heyecan ve Adrenalin Bu Kez Sarıyer’de Start Alıyor

Seyir zevki ve yaşattığı heyecanla motor sporlarının en gözde etkinliklerinden olan Türkiye Motokros Şampiyonası bu hafta sonu Sarıyer Kilyos’ta…

Türkiye Motokros Şampiyonası'nın 6. Ayağı İstanbul Sarıyer’de yarış severlerle buluşacak. Kilyos Demirciköy bu hafta sonu motor sesleriyle şenlenecek. Türkiye Motokros Şampiyonası 6. Ayak yarışı ’deki Daliabeach motokros parkurunda 6-7 Eylül tarihlerinde koşulacak. Türkiye'nin en hızlı pilotları, en hızlı gençleri ve minik yarışçıları start demirindeki yerlerini alacak. Ankara, İstanbul, İzmir, Muğla, Antalya ve Bursa başta olmak üzere birçok ilden sporcunun katılacağı Türkiye Motokros Şampiyonası, yarışçıların hünerlerini sergilediği büyük bir görsel şölene dönüşecek.Sancaktepe Motosiklet Kulübü’nün (STMOK) düzenlediği yarışta sporcular, Karadeniz’in eşsiz manzarasına karşı rampalardan metrelerce yükselecek. Doğal toprak parkurda yarışçılar, rampaları ustalıkla atlayacaklar ve kıyasıya bir mücadeleye tutuşacaklar. Oniki kategoride yapılacak yarışlar, 6 Eylül Cumartesi günü teknik kontrollerin ardından antrenman ve sıralama turlarıyla start alacak. 7 Eylül Pazar günü ise iki etap halinde yarışçılar, start demirine kupa için sıralanacaklar.
Seyir zevki ve yaşattığı heyecanla motor sporlarının en gözde etkinliklerinden olan Türkiye Motokros Şampiyonası bu hafta sonu Sarıyer Kilyos’ta…

Türkiye Motokros Şampiyonası'nın 6. Ayağı İstanbul Sarıyer’de yarış severlerle buluşacak. Kilyos Demirciköy bu hafta sonu motor sesleriyle şenlenecek. Türkiye Motokros Şampiyonası 6. Ayak yarışı ’deki Daliabeach motokros parkurunda 6-7 Eylül tarihlerinde koşulacak. Türkiye'nin en hızlı pilotları, en hızlı gençleri ve minik yarışçıları start demirindeki yerlerini alacak. Ankara, İstanbul, İzmir, Muğla, Antalya ve Bursa başta olmak üzere birçok ilden sporcunun katılacağı Türkiye Motokros Şampiyonası, yarışçıların hünerlerini sergilediği büyük bir görsel şölene dönüşecek.

Sancaktepe Motosiklet Kulübü’nün (STMOK) düzenlediği yarışta sporcular, Karadeniz’in eşsiz manzarasına karşı rampalardan metrelerce yükselecek. Doğal toprak parkurda yarışçılar, rampaları ustalıkla atlayacaklar ve kıyasıya bir mücadeleye tutuşacaklar. Oniki kategoride yapılacak yarışlar, 6 Eylül Cumartesi günü teknik kontrollerin ardından antrenman ve sıralama turlarıyla start alacak. 7 Eylül Pazar günü ise iki etap halinde yarışçılar, start demirine kupa için sıralanacaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.