NGK

Enduronun Pehlivanları Elbeyli Er Meydanı'ındaydı

Yarışlar 12.05.2014 - 09:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3167+ kez okundu.
 

Enduronun Pehlivanları Elbeyli Er Meydanı'ındaydı

Türkiye'nin ilk ve tek endurokros pistinde enduro ve trial etkinliği olumsuz hava şartlarına rağmen tamamlandı

Türkiye’nin ilk ve tek endurokros pisti olan ELBEYLİ ER MEYDANI’nda  10-11 Mayıs 2014 tarihlerinde enduro ve trial etkinliği olumsuz hava şartlarına rağmen ihtişamını kaybetmedi. Heyecanlı görsel şölene çevre illerden hatırı sayılır sayıda yarışçılar katıldı. Pist ve etkinlik teftişi ile başlayan etkinlikte uzun atlama rampalarında zorlu mücadele veren yarışçılar Elbeyli Er Meydanında  kelimenin tam anlamı ile bütün teknik hünerlerini sergilediler. Elbeyli Yeraltı Mezarının yanında bulunan Er Meydanındaki yarışı izlemeye gelenler nefes kesen zorlu mücadelenin pehlivanlarına alkışları ile destek verdiler.
Türkiye'nin ilk ve tek endurokros pistinde enduro ve trial etkinliği olumsuz hava şartlarına rağmen tamamlandı

Türkiye’nin ilk ve tek endurokros pisti olan ELBEYLİ ER MEYDANI’nda  10-11 Mayıs 2014 tarihlerinde enduro ve trial etkinliği olumsuz hava şartlarına rağmen ihtişamını kaybetmedi. Heyecanlı görsel şölene çevre illerden hatırı sayılır sayıda yarışçılar katıldı.

Pist ve etkinlik teftişi ile başlayan etkinlikte uzun atlama rampalarında zorlu mücadele veren yarışçılar Elbeyli Er Meydanında  kelimenin tam anlamı ile bütün teknik hünerlerini sergilediler. Elbeyli Yeraltı Mezarının yanında bulunan Er Meydanındaki yarışı izlemeye gelenler nefes kesen zorlu mücadelenin pehlivanlarına alkışları ile destek verdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.