Rutec

EFSANE MOTOSİKLET INDIAN İLK KEZ MOTOBIKE EXPO’DA!

Moto-Haber 14.02.2016 - 15:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3152+ kez okundu.
 

EFSANE MOTOSİKLET INDIAN İLK KEZ MOTOBIKE EXPO’DA!

O; Amerika’nın ilk, dünyanın en köklü motosiklet markalarından biri. Indiana Jones filmindeki unutulmaz kaçış sahnesinin gizli kahramanı Indian, Türkiye’de ilk kez 25-28 Şubat tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenenMotoBike Expo’da motor tutkunları ile buluşuyor. Motosiklet dünyasının yeni markalarından Victory de Indian ile birlikte Uniteks Motor standında görücüye çıkıyor.

Dünyada üretilen ilk motosiklet markalarından Indian, artık Türkiye yollarında da boy gösterecek. Amerika kıtasında ünü yayıldıktan hemen sonra Avrupa kıtasını da saran Indian çılgınlığı, kısa sürede Ortadoğu ve Asya Pasifik kıtası ülkelerine de sıçradı. İzmirli Uniteks Motor tarafından büyük çaba sarf edilerek motosiklet tutkunları ile buluşturulan Indian; 1901’den bugüne sağlamlığı, performansı ve tasarımıyla vitrinde olduğu ülkelerde tüm ilgiyi üzerine çekmeyi başarıyor. İlk üretiminin üzerinden 114 yıl geçen ve Türkiye ile birlikte satıldığı ülke sayısı 36’ya ulaşan Amerikalı efsane Indian;MotoBike Expo’da Midsize, Cruiser, Bagger ve Touring kategorilerinde Scout, Chief Classic, ChiefVintage, Chieftain ve Roadmaster modellerini ilk kez görücüye çıkarıyor. Motosiklete heveslilere, yeni başlayanlara IndianScout Motosiklet bir tutkudur. Bir kere binildi mi, o rüzgar arkaya alındı mı vazgeçmek pek de mümkün değil. Indian’ın motosiklete ilgi duyanlar ve adrenalini bir kere olsun hmiş olanlar için 100 bg gücünde soğutmalı çift motorlu Scout modeli bulunuyor. Midsize kategorisinde yer alan Scout modeli Türkiye’ye siyah, bordo, gümüş gri ve duman rengi seçenekleri ile geldi. Uniteks Motor tarafından Türkiye’ye getirilen bir diğer Amerikalı motosiklet markası da Victory. 90’lı yılların sonunda üretimine başlanan Victory de fuarda Electric, Cruiser, Bagger ve Touring kategorilerindeki modellerini sergileyecek. Uniteks Motor’un standında Türkiye’de satışa sunduğu SYM ve Hyosung markalarının motosikletleri de yer alacak. Uniteks Motor Division Hakkında 2005 yılında motosiklet sektöründe yatırımlarına başlayan Uniteks Motor Division, aynı yıl kendi markası olan Motoran markası ile sektöre girdi. Türkiye’de motosiklete olan ilgiyi doğru şekilde yönlendirmeyi amaç edinen Uniteks; SYM, Hyosung ile birlikte İndian ve Victory markalarının da distribütörlüğünü de üstleniyor.
O; Amerika’nın ilk, dünyanın en köklü motosiklet markalarından biri. Indiana Jones filmindeki unutulmaz kaçış sahnesinin gizli kahramanı Indian, Türkiye’de ilk kez 25-28 Şubat tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenenMotoBike Expo’da motor tutkunları ile buluşuyor. Motosiklet dünyasının yeni markalarından Victory de Indian ile birlikte Uniteks Motor standında görücüye çıkıyor.

Dünyada üretilen ilk motosiklet markalarından Indian, artık Türkiye yollarında da boy gösterecek. Amerika kıtasında ünü yayıldıktan hemen sonra Avrupa kıtasını da saran Indian çılgınlığı, kısa sürede Ortadoğu ve Asya Pasifik kıtası ülkelerine de sıçradı. İzmirli Uniteks Motor tarafından büyük çaba sarf edilerek motosiklet tutkunları ile buluşturulan Indian; 1901’den bugüne sağlamlığı, performansı ve tasarımıyla vitrinde olduğu ülkelerde tüm ilgiyi üzerine çekmeyi başarıyor.

İlk üretiminin üzerinden 114 yıl geçen ve Türkiye ile birlikte satıldığı ülke sayısı 36’ya ulaşan Amerikalı efsane Indian;MotoBike Expo’da Midsize, Cruiser, Bagger ve Touring kategorilerinde Scout, Chief Classic, ChiefVintage, Chieftain ve Roadmaster modellerini ilk kez görücüye çıkarıyor.

Motosiklete heveslilere, yeni başlayanlara IndianScout


Motosiklet bir tutkudur. Bir kere binildi mi, o rüzgar arkaya alındı mı vazgeçmek pek de mümkün değil. Indian’ın motosiklete ilgi duyanlar ve adrenalini bir kere olsun hmiş olanlar için 100 bg gücünde soğutmalı çift motorlu Scout modeli bulunuyor. Midsize kategorisinde yer alan Scout modeli Türkiye’ye siyah, bordo, gümüş gri ve duman rengi seçenekleri ile geldi.

Uniteks Motor tarafından Türkiye’ye getirilen bir diğer Amerikalı motosiklet markası da Victory. 90’lı yılların sonunda üretimine başlanan Victory de fuarda Electric, Cruiser, Bagger ve Touring kategorilerindeki modellerini sergileyecek.

Uniteks Motor’un standında Türkiye’de satışa sunduğu SYM ve Hyosung markalarının motosikletleri de yer alacak.

Uniteks Motor Division Hakkında

2005 yılında motosiklet sektöründe yatırımlarına başlayan Uniteks Motor Division, aynı yıl kendi markası olan Motoran markası ile sektöre girdi. Türkiye’de motosiklete olan ilgiyi doğru şekilde yönlendirmeyi amaç edinen Uniteks; SYM, Hyosung ile birlikte İndian ve Victory markalarının da distribütörlüğünü de üstleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.