Rutec

BMW Motorrad Eurasia Moto Bike Expo 2016 Fuarı'nda

Moto-Haber 20.02.2016 - 14:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2264+ kez okundu.
 

BMW Motorrad Eurasia Moto Bike Expo 2016 Fuarı'nda

BMW Motorrad , Eurasia Moto Bike Expo Fuarı’nda…

2016 yılında yeni bir motosiklet fuarı ile birlikte sezonumuzu açıyoruz. 25 Şubat – 28 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek ‘’Eurasia Motobike Expo Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları’’ fuarında, 9. Salon ‘da Borusan Otomotiv olarak yer alıyoruz.  480 m2’lik alana sahip olan standımızda bu sene, güçlü ve çarpıcı tasarımı, çevik ve dinamik karakteri ile BMW G 310 R ön planda olacak. Mayıs ayında satışa sunulacak olan G 310 R, 310cc motor hacmi, 34 beygir gücü ve 28 Nm tork üretimi ile kendi segmentini de bir adım öne taşıyacak. Ayrıca, yenilen C 650 Sport ve C 650 GT modellerimizin yanı sıra 15 farklı modelimizi de 2016 model yılı renkleri ile müşterilerimizin beğenisine sunuyor olacağız.  Mevcut model yelpazesi, geniş ürün gamına sahip BMW Motorrad sürücü donanımları ve BMW Motorrad aksesuarlar ile müşterilerin ürünlerimizi denemesine olanak tanırken, isteyen müşterilerimiz de fuardan satın alma imkanı bulacak.  BMW Motorrad’ ın global seyahat ve eğitim iş ortağı olan BMW Rider Academy, motosiklete yeni başlayanlar veya kendini geliştirmek isteyenler için hazırlanmış çeşitli seviyelerdeki eğitim programları, yurtiçi ve yurtdışında olmak üzere hazırlanmış geniş tur programları ile fuarda yerini alıyor olacak.  Geniş finansman seçenekleri ile müşterilere en iyi hizmeti sunmayı hedefleyen Borusan Otomotiv Premium Finance ise kendileri için ayrılmış özel bölümde fuar boyunca hizmet verecek.  2016 Eurasia Motobike Expo Fuarı’nda sizleri de aramızda görmek dileğiyle…. 
BMW Motorrad , Eurasia Moto Bike Expo Fuarı’nda…

2016 yılında yeni bir motosiklet fuarı ile birlikte sezonumuzu açıyoruz. 25 Şubat – 28 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek ‘’Eurasia Motobike Expo Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları’’ fuarında, 9. Salon ‘da Borusan Otomotiv olarak yer alıyoruz. 

480 m2’lik alana sahip olan standımızda bu sene, güçlü ve çarpıcı tasarımı, çevik ve dinamik karakteri ile BMW G 310 R ön planda olacak. Mayıs ayında satışa sunulacak olan G 310 R, 310cc motor hacmi, 34 beygir gücü ve 28 Nm tork üretimi ile kendi segmentini de bir adım öne taşıyacak. Ayrıca, yenilen C 650 Sport ve C 650 GT modellerimizin yanı sıra 15 farklı modelimizi de 2016 model yılı renkleri ile müşterilerimizin beğenisine sunuyor olacağız. 

Mevcut model yelpazesi, geniş ürün gamına sahip BMW Motorrad sürücü donanımları ve BMW Motorrad aksesuarlar ile müşterilerin ürünlerimizi denemesine olanak tanırken, isteyen müşterilerimiz de fuardan satın alma imkanı bulacak. 

BMW Motorrad’ ın global seyahat ve eğitim iş ortağı olan BMW Rider Academy, motosiklete yeni başlayanlar veya kendini geliştirmek isteyenler için hazırlanmış çeşitli seviyelerdeki eğitim programları, yurtiçi ve yurtdışında olmak üzere hazırlanmış geniş tur programları ile fuarda yerini alıyor olacak. 

Geniş finansman seçenekleri ile müşterilere en iyi hizmeti sunmayı hedefleyen Borusan Otomotiv Premium Finance ise kendileri için ayrılmış özel bölümde fuar boyunca hizmet verecek. 

2016 Eurasia Motobike Expo Fuarı’nda sizleri de aramızda görmek dileğiyle…. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.