NGK

Ariel’dan tümüyle kişiye özel motosiklet

Moto-Haber 30.06.2014 - 17:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 4463+ kez okundu.
 

Ariel’dan tümüyle kişiye özel motosiklet

Alüminyum iskelet Ariel Ace

Özellikle 1930′larda ve 1950′lerde ürettiği bisikletleriyle tanınan İngiliz firma Ariel‘ın yeni kurduğu motosiklet birimi tamamen kendi zevkinize ve ihtiyaçlarınıza göre uyarlayabileceğiniz Ace modelini sunuyor. Modelle birlikte gelen temel gövde ve Honda VFR1200 motor dışında motosikletin gidonundan pedallarına kadar her parçasını kendiniz seçebiliyorsunuz. Üstelik size sunulan dev listedeki her parça ayrı bir tasarım harikası.Alüminyum iskelet Ariel Ace platformunun ana parçasını oluşturuyor. Bundan sonra motosikletin nasıl görüneceği ve hangi işleve hizmet edeceğini belirlemek tamamen size kalıyor. Ace’in gövdesinden isterseniz bir street fighter, isterseniz bir cruiser ortaya çıkabiliyor.Örneğin 1200 cc v-4 motorunuzda altı ileri düz vites mi tercih edersiniz, yoksa Honda’nın çift kavramalı otomatik vitesini mi? Gidon açısı, sele yüksekliği ve genişliği, yakıt deposunun hacmi gibi konularda söz hep sizde.Ace’in modüler yapısı sayesinde motosikletinizin şeklini her an değiştirip ihtiyaçlarınıza uygun hale getirebiliyorsunuz. Standart bir gösterge tablosuyla gelen Ace’in fiyatı da yaptığınız seçimlere göre değişiyor. Örneğin görsellerde yer alan street fighter 34.000 dolar etikete sahip. Alacağı cihaz ve eşyaların her detayını araştırmayı sevenlerin çok hoşuna gidecek olan bu motosikletlerden yılda 100 ila 150 adet üretilecek.
Alüminyum iskelet Ariel Ace

Özellikle 1930′larda ve 1950′lerde ürettiği bisikletleriyle tanınan İngiliz firma Ariel‘ın yeni kurduğu motosiklet birimi tamamen kendi zevkinize ve ihtiyaçlarınıza göre uyarlayabileceğiniz Ace modelini sunuyor. Modelle birlikte gelen temel gövde ve Honda VFR1200 motor dışında motosikletin gidonundan pedallarına kadar her parçasını kendiniz seçebiliyorsunuz. Üstelik size sunulan dev listedeki her parça ayrı bir tasarım harikası.
Alüminyum iskelet Ariel Ace platformunun ana parçasını oluşturuyor. Bundan sonra motosikletin nasıl görüneceği ve hangi işleve hizmet edeceğini belirlemek tamamen size kalıyor. Ace’in gövdesinden isterseniz bir street fighter, isterseniz bir cruiser ortaya çıkabiliyor.
Örneğin 1200 cc v-4 motorunuzda altı ileri düz vites mi tercih edersiniz, yoksa Honda’nın çift kavramalı otomatik vitesini mi? Gidon açısı, sele yüksekliği ve genişliği, yakıt deposunun hacmi gibi konularda söz hep sizde.
Ace’in modüler yapısı sayesinde motosikletinizin şeklini her an değiştirip ihtiyaçlarınıza uygun hale getirebiliyorsunuz. Standart bir gösterge tablosuyla gelen Ace’in fiyatı da yaptığınız seçimlere göre değişiyor. Örneğin görsellerde yer alan street fighter 34.000 dolar etikete sahip. Alacağı cihaz ve eşyaların her detayını araştırmayı sevenlerin çok hoşuna gidecek olan bu motosikletlerden yılda 100 ila 150 adet üretilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.