NGK

Anes Motor Shop Açılışına Yoğun İlgi

Moto-Haber 30.11.2015 - 10:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2490+ kez okundu.
 

Anes Motor Shop Açılışına Yoğun İlgi

29 Kasım Pazar günü açılışı yapılan Anes Motor Shop, Okmeydanı'nda yoğun ilgi gördü.

MOTOSİKLET TUTKUNLARININ ARADIĞI MAĞAZA AÇILDI Genç girişimci Gökhan Aralık, motosiklet tutkunlarının uzun zamandır beklediği mağazayı ortağı Aykut Şahin ile birlikte açtı. Kendisi de bir motosiklet sevdalısı olan Aralık, İstanbul Okmeydanı’da her türlü motosiklet ürünün bulunduğu mağazanın açılışında  büyük heyecan yaşadı. 2 Aralık 2015 Genç girişimci Gökhan Aralık, motosiklet tutkunlarının uzun zamandır beklediği mağazayı ortağı Aykut Şahin ile birlikte açtı. Kendisi de bir motosiklet sevdalısı olan Aralık, İstanbul Okmeydanı’da her türlü motor ürünün bulunduğu mağazanın açılışında  büyük heyecan yaşadı. Halil Rıfat Paşa Mahallesi Nazlı Sokak NO: 1-5 Okmeydanı, Şişli, İstanbul’da bulunan mağazanın açılışını Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü yaptı. Açılışa tüm motosiklet kulüpleri yüzlerce motosikletli üyesi ile katıldı. Her türlü motosiklet ürününün, uygun fiyatlarla satışa sunulduğu Anes Motor Shop‘ta son moda motor ürünlerine de ulaşmak mümkün. Yakın zamanda büyük bir yatırım yaptıkları motosikleturunleri.com ile sektörün en büyük online mağazasını açacaklarını duyuran Gökhan Aralık, ‘’Bu internet sitesi ile sektörü tek çatı altına toplayacağız’’ dedi.    
29 Kasım Pazar günü açılışı yapılan Anes Motor Shop, Okmeydanı'nda yoğun ilgi gördü.

MOTOSİKLET TUTKUNLARININ ARADIĞI MAĞAZA AÇILDI

Genç girişimci Gökhan Aralık, motosiklet tutkunlarının uzun zamandır beklediği mağazayı ortağı Aykut Şahin ile birlikte açtı. Kendisi de bir motosiklet sevdalısı olan Aralık, İstanbul Okmeydanı’da her türlü motosiklet ürünün bulunduğu mağazanın açılışında  büyük heyecan yaşadı.

2 Aralık 2015

Genç girişimci Gökhan Aralık, motosiklet tutkunlarının uzun zamandır beklediği mağazayı ortağı Aykut Şahin ile birlikte açtı. Kendisi de bir motosiklet sevdalısı olan Aralık, İstanbul Okmeydanı’da her türlü motor ürünün bulunduğu mağazanın açılışında  büyük heyecan yaşadı.

Halil Rıfat Paşa Mahallesi Nazlı Sokak NO: 1-5 Okmeydanı, Şişli, İstanbul’da bulunan mağazanın açılışını Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü yaptı. Açılışa tüm motosiklet kulüpleri yüzlerce motosikletli üyesi ile katıldı.

Her türlü motosiklet ürününün, uygun fiyatlarla satışa sunulduğu Anes Motor Shop‘ta son moda motor ürünlerine de ulaşmak mümkün.

Yakın zamanda büyük bir yatırım yaptıkları motosikleturunleri.com ile sektörün en büyük online mağazasını açacaklarını duyuran Gökhan Aralık, ‘’Bu internet sitesi ile sektörü tek çatı altına toplayacağız’’ dedi.

 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.