NGK

a2Teker Lisansı İle Yarışmak İsteyenler

Moto-Haber 20.01.2016 - 17:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3299+ kez okundu.
 

a2Teker Lisansı İle Yarışmak İsteyenler

Türkiye Motosiklet Federasyonu 2016 yılı lisans işlemleri başladı.

Yarışçı Tahhütname İndirmek İçin TIKLAYIN  Yarışçı Lisans Formu İndirmek İçin Tıklayın  Değerli Sporcularımız,  2016 yılı lisans işlemleri için aşağıdaki adımları sırasıyla yerine getirmeniz gerekmektedir. Lisans işlemlerinizin hızlı ve sorunsuz bir şekilde yapılabilmesi için katılacağınız ilk resmi yarıştan en az 15 gün öncesinden lisans çıkartma işleminizi tamamlamış olmanız gerekmektedir. Aşağıda istemiş olduğumuz Lisans Formu, Sorumluluk ve Yarışma Taahhütnamesi, Sağlık Raporu ve Muvaffakatname evraklarının ıslak imzalı asıllarının gönderilmesi zorunlu olup, bu belgelerin fotokopileri veya faksları kesinlikle kabul edilmeyecektir.  2016 Sezonu Yarışçı Lisans Başvurusu  1.ADIM: Yukarıda linki bulunan 2016 Lisans Formunun eksiksiz bir şekilde doldurulup çıktısının alınarak sporcu tarafından imzalanması, (18 yaşını doldurmamış yarışçılar için belirtilen formun velileri (Anne ve Baba) tarafından imzalanması gerekmektedir.)  2.ADIM: Herhangi bir sağlık kuruluşundan son 3 ay içerisinde alınmış doktor kaşeli ve imzalı " spor yapmasında herhangi bir sakınca bulunmamaktadır." ibaresini içeren sağlık raporu veya Sağlık Bakanlığına bağlı Aile Hekimliğinden alınacak raporlarla ilgili genelgesi için tıklayınız.  3.ADIM: Son 6 ay içerisinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf.  4.ADIM: Yukarıda linki bulunan Sorumluluk ve Yarışma Taahhütnamesinin çıktısının alınarak sporcu tarafından imzalanması. (18 yaşını doldurmamış sporcuların velilerinin Anne ve Baba adı soyadları yazılarak birlikte imzalanmalı.)  5.ADIM: Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (ön-arka)  6.ADIM: Eğer sporcu 18 yaşını doldurmamış ise, motosiklet sporunu yapmasına, lisans çıkartmasına, yurtiçi ve yurtdışı yarışlarına katılmasına izin verilmesine dair noterden onaylı veli muvafakatnamesinin aslı, (Bu belgede anne ve babanın beraber imzası bulunması şarttır) a2Teker Spor Kulübünden Yarışmak istiyorsanız! Yukarıda belirtilen adımları tam olarak yerine getiren sporcular istenilen evrakların asıllarını a2Teker Spor Kulübü İZMİR  (Adres: 1460 Sokak 54/8 Alsancak/İzmir) ulaştırması gerekmektedir.   Evrakların ulaştığına ve herhangi bir eksiklik ya da yanlışlık olup olmadığına dair 0232 421 36 74  nolu telefondan teyit alınması gerekmektedir.
Türkiye Motosiklet Federasyonu 2016 yılı lisans işlemleri başladı.

Yarışçı Tahhütname İndirmek İçin TIKLAYIN 

Yarışçı Lisans Formu İndirmek İçin Tıklayın 

Değerli Sporcularımız, 

2016 yılı lisans işlemleri için aşağıdaki adımları sırasıyla yerine getirmeniz gerekmektedir. Lisans işlemlerinizin hızlı ve sorunsuz bir şekilde yapılabilmesi için katılacağınız ilk resmi yarıştan en az 15 gün öncesinden lisans çıkartma işleminizi tamamlamış olmanız gerekmektedir. Aşağıda istemiş olduğumuz Lisans Formu, Sorumluluk ve Yarışma Taahhütnamesi, Sağlık Raporu ve Muvaffakatname evraklarının ıslak imzalı asıllarının gönderilmesi zorunlu olup, bu belgelerin fotokopileri veya faksları kesinlikle kabul edilmeyecektir. 

2016 Sezonu Yarışçı Lisans Başvurusu 

1.ADIM: Yukarıda linki bulunan 2016 Lisans Formunun eksiksiz bir şekilde doldurulup çıktısının alınarak sporcu tarafından imzalanması, (18 yaşını doldurmamış yarışçılar için belirtilen formun velileri (Anne ve Baba) tarafından imzalanması gerekmektedir.) 

2.ADIM: Herhangi bir sağlık kuruluşundan son 3 ay içerisinde alınmış doktor kaşeli ve imzalı " spor yapmasında herhangi bir sakınca bulunmamaktadır." ibaresini içeren sağlık raporu veya Sağlık Bakanlığına bağlı Aile Hekimliğinden alınacak raporlarla ilgili genelgesi için tıklayınız. 

3.ADIM: Son 6 ay içerisinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf. 

4.ADIM: Yukarıda linki bulunan Sorumluluk ve Yarışma Taahhütnamesinin çıktısının alınarak sporcu tarafından imzalanması. (18 yaşını doldurmamış sporcuların velilerinin Anne ve Baba adı soyadları yazılarak birlikte imzalanmalı.) 

5.ADIM: Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (ön-arka) 

6.ADIM: Eğer sporcu 18 yaşını doldurmamış ise, motosiklet sporunu yapmasına, lisans çıkartmasına, yurtiçi ve yurtdışı yarışlarına katılmasına izin verilmesine dair noterden onaylı veli muvafakatnamesinin aslı, (Bu belgede anne ve babanın beraber imzası bulunması şarttır)

a2Teker Spor Kulübünden Yarışmak istiyorsanız!

Yukarıda belirtilen adımları tam olarak yerine getiren sporcular istenilen evrakların asıllarını a2Teker Spor Kulübü İZMİR  (Adres: 1460 Sokak 54/8 Alsancak/İzmir) ulaştırması gerekmektedir.

 

Evrakların ulaştığına ve herhangi bir eksiklik ya da yanlışlık olup olmadığına dair 0232 421 36 74  nolu telefondan teyit alınması gerekmektedir.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.