NGK

5.Uluslararası Balıkesir Motosiklet Festivali "Tanıtımın Kralı"

Moto-Haber 14.08.2014 - 08:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2881+ kez okundu.
 

5.Uluslararası Balıkesir Motosiklet Festivali "Tanıtımın Kralı"

5.si düzenlenen "Uluslararası Balıkesir Motosiklet Festivali" 15 ile 17 Ağustos tarihleri arasında Susurluk Vadi Misya tesislerinde gerçekleşecek.

10Riders Balıkesir Motosiklet Spor Kulübü Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen yurt içi ve yurt dışıdan binlerce motosiklet tutkununun katıldığı Uluslararası Balıkesir Motosiklet Festivali'nin 5.cisiSusurluk'ta gerçekleşecek. Geçtiğimiz yıllarda Türkiye'nin birçok ilinden veAlmanya, İngiltere, Yunanistan, Bulgaristan gibi ülkelerden binlerce motosiklet tutkununun Balıkesir'de bir araya geldiği festivale, bu yıl katılım daha da yüksek olacak. 10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü Derneği tarafından, Balıkesir'in tanıtımına katkı sağlamak amacı ile her yıl farklı bir ilçede organize edilen festival, bu yıl Susurluk Vadi Misya tesislerinde gerçekleşecek. Festivale gelen motosiklet tutkunları, 3 gün boyunca çadır kamplı olarak konaklayacak ve çeşitli festival etkinlikleri ile Balıkesir'de hoşça vakit geçirecekler. Kulüp başkanı Özgür CANDAR ;5.Uluslararası Balıkesir Motosiklet Festivali'nin amacı Balıkesir'i tanıtmaktır. Bu nedenle festivalimizi, her yıl Balıkesir'in farklı bir ilçesinde gerçekleştirmeye, o bölgenin güzelliklerini, kültürünü motosiklet tutkunlarına göstermeye çalışıyoruz. Aylar öncesinden duyuruları ve tanıtımı başlayan festivalimiz sayesinde, sayısı milyonları geçen bir camiaBalıkesir'den bahsediyor. Bizlerden daha çok tanıtımlar yapıyorlar. Her yıl olduğu gibi bu yıl da bizlere destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Edip Uğur'a ne kadar teşekkür etsek az. Motosiklet kültürüne olan desteği sayesinde, festivalimiz her yıl katılımcı sayısını arttırarak devam ediyor. 
5.si düzenlenen "Uluslararası Balıkesir Motosiklet Festivali" 15 ile 17 Ağustos tarihleri arasında Susurluk Vadi Misya tesislerinde gerçekleşecek.

10Riders Balıkesir Motosiklet Spor Kulübü Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen yurt içi ve yurt dışıdan binlerce motosiklet tutkununun katıldığı Uluslararası Balıkesir Motosiklet Festivali'nin 5.cisiSusurluk'ta gerçekleşecek. Geçtiğimiz yıllarda Türkiye'nin birçok ilinden veAlmanya, İngiltere, Yunanistan, Bulgaristan gibi ülkelerden binlerce motosiklet tutkununun Balıkesir'de bir araya geldiği festivale, bu yıl katılım daha da yüksek olacak.

10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü Derneği tarafından, Balıkesir'in tanıtımına katkı sağlamak amacı ile her yıl farklı bir ilçede organize edilen festival, bu yıl Susurluk Vadi Misya tesislerinde gerçekleşecek. Festivale gelen motosiklet tutkunları, 3 gün boyunca çadır kamplı olarak konaklayacak ve çeşitli festival etkinlikleri ile Balıkesir'de hoşça vakit geçirecekler.

Kulüp başkanı Özgür CANDAR ;
5.Uluslararası Balıkesir Motosiklet Festivali'nin amacı Balıkesir'i tanıtmaktır. Bu nedenle festivalimizi, her yıl Balıkesir'in farklı bir ilçesinde gerçekleştirmeye, o bölgenin güzelliklerini, kültürünü motosiklet tutkunlarına göstermeye çalışıyoruz. Aylar öncesinden duyuruları ve tanıtımı başlayan festivalimiz sayesinde, sayısı milyonları geçen bir camiaBalıkesir'den bahsediyor. Bizlerden daha çok tanıtımlar yapıyorlar. Her yıl olduğu gibi bu yıl da bizlere destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Edip Uğur'a ne kadar teşekkür etsek az. Motosiklet kültürüne olan desteği sayesinde, festivalimiz her yıl katılımcı sayısını arttırarak devam ediyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.