Rutec

2016 Honda Integra

Yeni Modeller 29.12.2015 - 17:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2568+ kez okundu.
 

2016 Honda Integra

2016 model Honda Integra

Honda'nın popüler 750 cc Yeni Konsept (New Concept) üçlüsü de 2016 yılı için yenilendi. Her üçü de - NC750S, NC750X ve Integra - artık EURO4 uyumlu ve 3 kademeli S modu dâhil yeni DCT’nin fonksiyonelliğine sahip. Revize edilen cihaz panelleri 9 renk seçeneğiyle kişiselleştirilebiliyor ve ECO modunda yakıt tüketimine göre renk değiştiriyor. Yeni susturucular, paralel çift motorun belirgin vuruşlarına daha derin bir tını katıyor. Hem NC750X hem de Integra’nın ön çatallarında, geliştirilmiş sönümleme ve lineer süspansiyon performansı için Showa Çift Eğimli Subaplar’dan (SDBV) faydalanılıyor.   Integra’da da LED farlar ve eşsiz metalik kaplamasında iki yeni Özel Sürüm renk kullanılıyor. Integra Güncellemeleri:• LED aydınlatmalı far ve stop lambası.• Kişiselleştirilmiş renk seçenekleri ile LCD panel.• Dual Clutch Transmission (DCT) şanzıman sisteminin sport S modunda üç farklı sürüş seviyesi için geniş bir sürüş senaryosu sağlanmış..• EURO4 uyumlu paralel ikiz motor.
2016 model Honda Integra

Honda'nın popüler 750 cc Yeni Konsept (New Concept) üçlüsü de 2016 yılı için yenilendi. Her üçü de - NC750S, NC750X ve Integra - artık EURO4 uyumlu ve 3 kademeli S modu dâhil yeni DCT’nin fonksiyonelliğine sahip. Revize edilen cihaz panelleri 9 renk seçeneğiyle kişiselleştirilebiliyor ve ECO modunda yakıt tüketimine göre renk değiştiriyor. Yeni susturucular, paralel çift motorun belirgin vuruşlarına daha derin bir tını katıyor. Hem NC750X hem de Integra’nın ön çatallarında, geliştirilmiş sönümleme ve lineer süspansiyon performansı için Showa Çift Eğimli Subaplar’dan (SDBV) faydalanılıyor.  

Integra’da da LED farlar ve eşsiz metalik kaplamasında iki yeni Özel Sürüm renk kullanılıyor.

Integra Güncellemeleri:
• LED aydınlatmalı far ve stop lambası.
• Kişiselleştirilmiş renk seçenekleri ile LCD panel.
• Dual Clutch Transmission (DCT) şanzıman sisteminin sport S modunda üç farklı sürüş seviyesi için geniş bir sürüş senaryosu sağlanmış..
• EURO4 uyumlu paralel ikiz motor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.