NGK

“İnsanın yedek parçası yok!"

Yerel Haberler 03.11.2014 - 18:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3357+ kez okundu.
 

“İnsanın yedek parçası yok!"

137 Ülkeye ihracat gerçekleştiren, sektörünün lideri durumunda olan ve 2000’i aşkın kişiye istihdam sağlayan Uğur Şirketler Grubu bünyesindeki Uğur Motorlu Araçlar A.Ş, www.kaskci.com web adresi üzerinden KASKCI markası ile 2014 yılının ikinci yarısında ürün tanıtımlarına ve faaliyete başlıyor.

Türkiye’de motosiklet kullanımının her geçen gün artması ve buna bağlı olarak piyasadaki güvenli sürüş ekipmanları ihtiyaçlarına çözüm oluşturulması amacıyla, KASKCI tarafından dünya çapında tanınmış kask markaları, distribütörlük anlaşmaları ile bir araya getirildi. Bu markalar arasında Airoh, Just One, Nitek, Origine ve Shiro gibi dünyaca ünlü markalar yer alıyor. Kask kullanımını arttırma hedefiyle, sürücülerin rahatlık ve güvenliğini sağlayacak 2014 modası Avrupa standartlarında kask çeşitleri, www.kaskci.com web adresi üzerinde online alışveriş imkanları ile tüketicilerle buluşturuluyor. KASKCI ile distribütörlük konusunda anlaşma aşamasına gelinmiş sürpriz markalar da önümüzdeki günlerde kaskci.com adresinden tüketicilerin beğenisine sunulacak. kaskci.com oluşumu, motosiklet sektöründe Türkiye’de 9 yıl boyunca üst üste satış liderliği ünvanına sahip UMA (Uğur Motorlu Araçlar A.Ş.) bünyesinde kurulmuş ve motosiklet sürüş güvenliğine önem veren bir firmanın markası olma özelliğini taşıyor. Bu deneyimler ile türlerine göre kullanılan motosikletlerde sürücülerin ne tür ve özelliklerde kaska ihtiyaç duydukları gibi konularda tüketicileri yönlendirebilecek çok farklı seçenekler sunulmakta. Marka yöneticileri “Amacımız sürücülerimize motosiklet sürüş güvenliğini sağlayacak, motor kullanırken sürücüyü rahatsız etmeyecek ve sürücünün tarzını tamamlayıcı nitelikte ürünler sunmak” şeklinde bir açıklamayla tüketici taleplerine önem verdiklerini gösteriyorlar. Yaptığımız görüşmede belirtilen diğer bir tespit ise; ülkemizdeki sürücülerin bir kısmı tarafından kaskın bir ağırlık olarak görülmesi ve kaska “polissavar” mantığıyla bakılmasıydı. Bu noktadaki söylemleri ise “Asıl olan bu kesimi kazanmak ve kaskı, onların sürüşleri esnasında vücutlarının bir parçası olarak görmelerini sağlamak. Görüşmedeki dikkat çekici söylem ise: “İnsanın yedek parçası yok!” Bu gerçeği asla ve asla göz ardı etmemeniz, kaskınızı motosiklette ya da kolunuzda bir aksesuar mantığıyla değil, kafanızda can güvenliğinizi sağlayan bir araç ve vücudunuzun bir parçasıymış gibi taşımanız dileğiyle,
137 Ülkeye ihracat gerçekleştiren, sektörünün lideri durumunda olan ve 2000’i aşkın kişiye istihdam sağlayan Uğur Şirketler Grubu bünyesindeki Uğur Motorlu Araçlar A.Ş, www.kaskci.com web adresi üzerinden KASKCI markası ile 2014 yılının ikinci yarısında ürün tanıtımlarına ve faaliyete başlıyor.

Türkiye’de motosiklet kullanımının her geçen gün artması ve buna bağlı olarak piyasadaki güvenli sürüş ekipmanları ihtiyaçlarına çözüm oluşturulması amacıyla, KASKCI tarafından dünya çapında tanınmış kask markaları, distribütörlük anlaşmaları ile bir araya getirildi. Bu markalar arasında Airoh, Just One, Nitek, Origine ve Shiro gibi dünyaca ünlü markalar yer alıyor. Kask kullanımını arttırma hedefiyle, sürücülerin rahatlık ve güvenliğini sağlayacak 2014 modası Avrupa standartlarında kask çeşitleri, www.kaskci.com web adresi üzerinde online alışveriş imkanları ile tüketicilerle buluşturuluyor.

KASKCI ile distribütörlük konusunda anlaşma aşamasına gelinmiş sürpriz markalar da önümüzdeki günlerde kaskci.com adresinden tüketicilerin beğenisine sunulacak.

kaskci.com oluşumu, motosiklet sektöründe Türkiye’de 9 yıl boyunca üst üste satış liderliği ünvanına sahip UMA (Uğur Motorlu Araçlar A.Ş.) bünyesinde kurulmuş ve motosiklet sürüş güvenliğine önem veren bir firmanın markası olma özelliğini taşıyor. Bu deneyimler ile türlerine göre kullanılan motosikletlerde sürücülerin ne tür ve özelliklerde kaska ihtiyaç duydukları gibi konularda tüketicileri yönlendirebilecek çok farklı seçenekler sunulmakta. Marka yöneticileri “Amacımız sürücülerimize motosiklet sürüş güvenliğini sağlayacak, motor kullanırken sürücüyü rahatsız etmeyecek ve sürücünün tarzını tamamlayıcı nitelikte ürünler sunmak” şeklinde bir açıklamayla tüketici taleplerine önem verdiklerini gösteriyorlar.

Yaptığımız görüşmede belirtilen diğer bir tespit ise; ülkemizdeki sürücülerin bir kısmı tarafından kaskın bir ağırlık olarak görülmesi ve kaska “polissavar” mantığıyla bakılmasıydı. Bu noktadaki söylemleri ise “Asıl olan bu kesimi kazanmak ve kaskı, onların sürüşleri esnasında vücutlarının bir parçası olarak görmelerini sağlamak. Görüşmedeki dikkat çekici söylem ise: “İnsanın yedek parçası yok!”

Bu gerçeği asla ve asla göz ardı etmemeniz, kaskınızı motosiklette ya da kolunuzda bir aksesuar mantığıyla değil, kafanızda can güvenliğinizi sağlayan bir araç ve vücudunuzun bir parçasıymış gibi taşımanız dileğiyle,

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.