Motul, motobıke İstanbul’da Gövde gösterisi yaptı

Motul, MotobikeIstanbul fuarında motosiklet severlerin karşısına farklı bir konseptle çıktı. Standda üç adet motosiklet sergilendi. Farklı ruha sahip; “off-road”, “custom” ve “racing” motosikletleri Motul standında tek çatı altında buluştu.

Motosiklet Dünyasının Genç Yeteneği Motul Standındaydı

Geçtiğimiz sene fuarın en çok ses getiren aktivitelerinden pit-stop organizasyonunu gerçekleştiren Motul, bu yıl da birçok sürpriz ile ziyaretçilerin karşısına çıktı. Motosiklet dünyasının ülkemizi yurt dışında başarı ile temsil eden genç yarışçılarından Harun Çubuk, MotobikeIstanbul’daMotul standında, fuar ziyaretçileri ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Ayrıca sosyal medya fenomenlerinden Motosiklet Günlüğü yani Ferhat Hakan Kutluer standda takipçileri ile buluştu ve Motul’dan hediyeler dağıttı.

MotoGP’ye Gidecek İsim Fuar Ziyaretçileri Arasından Seçildi

Motul’un sponsor olduğu dünyanın en önemli motosiklet yarışı MotoGP’nin Almanya ayağına Türkiye’den bir kişi Motul’un misafiri olarak, yarışı yerinde izleme şansı yakaladı. Sachsenring Pisti’nde yapılacak büyük yarışa gidecek olan fuar ziyaretçisi şanslı isim önümüzdeki günlerde duyurulacak.

Motul Motosiklet Yağları ve Bakım Ürünlerini Sergiledi

Motosikletini sevenlerin tek tercihi Motul, fuarda motosiklet yağları ve bakım ürünleri MC Care serisini sergiledi. Bu yıl da fuar ziyaretçileri tarafından yoğun ilgi gören Motul standında, ziyaretçiler MotulGridGirls ile fotoğraf çekilip, #motulturkiyehashtagi ile paylaşarak Motul’dan sürpriz hediyeler kazanma şansı yakaladı.