2016 Motosiklet Sezonunu Birlikte Kapatalım !!!

Bergama Kleopatra Güzellik ılıcasında çadır konaklamalı olarak gerçekleşecek festivalde birbirinden özel muhteşem konserler, dj performanslar, dünya mirası Bergama da çevre gezileri, stunt showlar, eğlenceli yarışmalar ile unutulmayacak bu festivali kaçırmayın. Retrobüs, Dj Berna Öztürk, İstanbul Band ve Dj Sırkı Erkek motosiklet tutkunları için geliyor. Extrem showları ile fark yaratan Umut Dolbun da stund showunu bizler için sergileyecek. Bergama da gezilecek çok yer var müze Kartınızı yanınıza almayı unutmayınız !!!

Festivalin yapılacağı tesis içerisinde piknik masaları, restaurant, tenis kortları, kapalı spor salonu, yeterli sayıda sabit wcler ve duş imkanları vardır. Katılımcıların mangal yakabilmesi için özel alanlar mevcuttur. Tesis restaurantı katılımcılar için uygun fiyatlı açık büfe kahvaltı ve yemek çıkartacaktır. İçecek satışları MARKET fiyatı ile tesis içerisinde yapılacaktır.

Detaylı festival programı çok yakında açıklanacaktır.

Festival girişi bu yıl 3.lige çıkan Bergama BelediyeSpor a katkımız olması amacı ile 5 TL olacaktır. Ve giriş biletlerini ilgili kulüp yetkilileri kesecektir. Tesisin tüm imkanları katılımcıların ücretsiz kullanımına açıktır.