|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
|
|
#1 |
|
İZMİR
![]() |
herkeze selamlar 1000 cc de Draglarda hangi motorlar modelleri ve yılları Geçerli artıları ve eksileri nelerdir
bende zx10r 2004 var Drag konusunda nasıldır? En standart nasıl bir hazırlık yapmam gerekir bu motora? saygılar. vayy be bende a2tekeri Dragçı bilirdim ne ses var nede seda ) millet sır gibi saklıyor bilgilerini sanırım )
|
|
|
|
|
#2 |
|
a2TK Başkan
![]() |
Şampiyonlar yarıştan yeni çıktı Neşet
Bi kendilerine gelsinler
|
|
|
|
#3 |
|
a2T Gurbetçi Üye
![]() Üyelik tarihi: 27/08/09
![]() |
allaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh zx10 u sal piste asaleti yeter pistte onun gibisimi varki acaba bendede zx10 var
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
İZMİR
![]() |
Alıntı:
please wait diyorsun yani ![]() kaç model ve nasıl memnunmusun diğer 1000liklerle karşılaştırdınmı hiç ?
|
|
|
|
#5 |
|
a2T Gurbetçi Üye
![]() Üyelik tarihi: 27/08/09
![]() |
0 400 metrede makina ne kadar doluysa o kadar iyi gider ben onu bilirim,ha tabiki birazcik derli toplu kalkmakta iyi ama inaninki burda oyle eski kasa zx9 lar 954 ler gsxr 750 sradlar varki bildigin silah silah imkan olsa para durumlari yetisse inaninki bi sezon bir tane alir getirir kosturrum orda ama iste hersey istedigimiz gibi olmuyor,bu arada suzulerde iyi tabi iyi olucak resimnlerdede goruysoruz arkadaslar kalkan makinelrin hepsi yeni kasalar hemen hemen.herkese basarilar
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
a2T Yarışçı Üye
![]() Üyelik tarihi: 07/10/08
![]() |
zx 10 na konple eksoz hava filitresi ön dişliyi orjınalınden bir küçük takacan sdandart yarışacaksan yeterli iyi kalkarsan bak nasıl gidiyor ben yarıştım 2004 model zx 10 ful dolu motorları baya zorladım
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Honda&ElitMotor
![]() Üyelik tarihi: 06/04/09
![]() |
Ağır usta artık eski motorlar yok pistlerde.Kartal ve suzuki derim başkada demem..
Ha birde tel maşalar var aman uzak dursun... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
a2T Yarışçı Üye
![]() Üyelik tarihi: 25/07/09
![]() |
bencede SUZUKI