|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
|
|
#1 |
|
a2T Yarışçı Üye
![]() Üyelik tarihi: 22/11/08
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kültür Mantarı
![]() Üyelik tarihi: 25/12/09
![]() |
Süleyman Memnun bütün yaptığı diktatörce uygulamaları tek başına yapmadı tabiki! elbette altında kendisi destekleyen aynı kaptan beslenen bir kadro vardı! ve aynen bu lanet hükümet gibi onlarında güçlerinin elinden alınmasına kolayca izin vericeklerini sanmıyorum! piyon değiştirip ''yola devam'' diyebilirler!
ama ben Kenan Sofuoğlunada güvenmiyorum tarikatçılara güvenmiyorum,inanmıyorum ve her yaptıklarının altında kendi çıkarlarına,kazançlarına olan bir tuzak var! bunlarında desteklediği bir TMF kuruluna güvenmem...
baktığın yerde olacağım, dertlerini aklında tutma, unut... beni unutma... eteklerinden öperim. Nazım Hikmet Ran Konu Mehmet H. tarafından (28.07.10 Saat 17:13 ) değiştirilmiştir. Sebep: kelime hatası |
|
|
|
|
#3 |
|
a2TK Onursal Başkan
![]() Üyelik tarihi: 04/10/08
![]() |
sülo memnundan bu spor kurtulmaz kurtulamaz adam diktatörlügü kurmuş saddam hüseyin gibi çavuşesku gibi adam
|
|
#4 |
|
a2TK Başkan
![]() |
|
|
|
#5 |
|
Kültür Mantarı
![]() Üyelik tarihi: 25/12/09
![]() |
|
|
#6 |
|
a2Teker Spor Kulübü
![]() Üyelik tarihi: 23/04/10
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
a2T Süper Üye
![]() |
gerçekten bazı tabuların yıkılması neredeyse imkansız gibi görünüyor ülkemizde ne desek boş kim dinler ki bizi birazcık konuşsak çatlak ses diye ağzımızı tıkarlar hemen
|
|
#8 |
|
Yönetim Kurulu
![]() Üyelik tarihi: 04/10/08
![]() |
Hayırlısı olsun.
|
|
|
|
|
#9 |
|
a2T Yarışçı Üye
![]() Üyelik tarihi: 22/11/08
![]() |
http://www.gsgm.gov.tr/basin/haber/2...z/28.07-36.htm
Bu konu hakkındaki,Gsgmnin resmi sitesinde yapılan açıklama yukarıdaki linktedir arkadaşlar. |
|
|
|
|
#10 |
|
Honda-Elit Motor
![]() Üyelik tarihi: 05/12/08
![]() |
Biz Türkler de bir laf vardır hatırlatmak lazım memnun ve ekülüsüne 'ŞAŞKIN ÖRDEK GÖTÜN GÖTÜN YÜZER' derlerdi büyüklerimiz.
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|