|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
a2TK Başkan
![]() |
Bu DEV festivalin fotoğraflarını biraz geç yüklediğim için kusura bakmayın
![]() Sağda solda duyduklarınızada pek kulak asmayın, bir eğlence yerinde bile ilk önce sahneye dansözler çıkar, en son kapanışı ise assolistler yapar. Bu yüzden fotoğrafları biraz geç yükleyim dedim. Biz kimseye sataşmadık, sitemizde kimseyi kötülemedik, kimseye laf atmadık ama her nedense bir kaç kişi halen bizleri karalamakta, çamur at, izi kalsın felsefesini sürdürmektedirler.. Telat CAN anısına yaptığımız DRAG festivalini şuana kadar 6309 kişi görüntülemiş, buda a2Teker Farkını ve kalitesini ortaya koyuyor Festival adında DRAG tadında mükemmel bir hafta sonu oldu bizler için... En önemlisi ise kavga, döğüş,fesatlık olmadı. Tamamen bir aile ortamı vardı. Türkiye Motodrag Kulüpleri Birliğine yakışır bir festival oldu... Sevgili Beydağlı Mehmet amcaya, Ödemiş Emniyet Müdürümüz Osman ARAL beyefendiye ve Belediye Başkanımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Rukiye yenge iki gün boyunca teşekkür etmekten bir hal oldun Ama bizler biliyoruz ki teşekkürün en büyüğünü sen hakediyorsun. Bu ortamı bizlere sağlamak için çok çabalar gösterdin, sanada sonsuz teşekkürler....Evet gelelim şimdi birbirinden güzel fotoğraflara, İzleyicisi, yarışçıcı ve seyircisi en üst safhada olan bu festivalin fotoğraflarıda birbirinden güzel çıktı... Spor Toto/Loto'dan ÖDEMİŞ'e gelen gözlemci arkadaşlara sonsuz teşekkürler diliyorum, Ayaklarınıza sağlık... ![]() ![]() ![]() İlk önce Cumartesi akşamına gelelim Harika bir akşamdı, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum... Kendi cebinden önce yarışçılarını düşünen bir kulüpler birliği, iyiki Varsınız... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
a2T Süper Üye
![]() |
ortam on numara....
|
|
|
#3 |
|
a2TK Başkan
![]() |
Biz hangi ortama el attıkta güzel olmadı Muzo
))Arkadaşlar, 2000 e yakın fotoğraf var, hepsini paylaşacağım ama rahat görüntüleyebilmeniz açısından bunları sayfalara bölmek zorundayız, bu BÜYÜK festivali fotoğraflarla yaşamak için konuyu sürekli takip edelim ![]() Fotolardan bir demet daha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#4 |
|
a2T Süper Üye
![]() Üyelik tarihi: 22/10/08
![]() |
Kazasız belassız geçmiş....tebrikler tüm arkadaşlara..katılımlarından dolayı başarılar....
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
a2T Yarışçı Üye
![]() Üyelik tarihi: 26/08/09
![]() |
TMKB düzenlemiş olduğu güzel bir atmasförde geçen bir yarış oldu buradan emeği geçen ödemiş belediyesi ödemiş emniyet Spor kulübü a2 teker ada motosiklet spor kulübü konya motosiklet kulübü ve rukiye ablama ismini sayamadığım tüm dostlara Sonsuz teşekkürler ve kuşadasından beni kırmayıp yarışa katılan ve destek olan arkadaşlarımıda sonsuz teşekkürler ahmet Fotoların devamını bekliyoruz
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
a2Teker Spor Kulübü
![]() Üyelik tarihi: 09/07/09
![]() |
Bizimkiler Kütahyadaydı, niyetim Kütahyadan Ödemişe geçmekti, motosiklete atladım Kütahyaya gittim, gitmez olaydım, girince çıkamadım bırakmadılar. Katılamadığım için çok üzgünüm. Her zamanki gibi güzel bir organizasyon olmuş. Daha büyüklerini daha güzellerini görmek dileğiyle. Emeği geçen herkesin eline yüreğine sağlık.
|
|
|
#7 |
|
Honda&ElitMotor
![]() Üyelik tarihi: 06/04/09
![]() |
Ahmet geçkaldın be kardeş Ama nekadar sıkı bir takipcilerin varki hemen eleştirimi yapmışlar.İşini iyi yapanlar devamlı takip edilirler.Bizler iyi şeyler yapmaya devam edelim biz kimseye bulaşmadan bu işlerden anlımızın akıyla yalansız dolansız çıkıyoruzya Allaha şükürler olsun..Ödemişte bu organizasyona büyük emeği geçen MEHMET YEŞİL başta olmak üzere Belediye başkanına Emniyet müdürüne ve tümm katılımcılara çok çooooook teşekkür ederim. TEK YÜREK TEK BİLEK bu sloganla başladık bu sloganla devam ediyoruz....Ellerimize gönüllerimize sağlık.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
a2T Yarışçı Üye
![]() Üyelik tarihi: 25/07/09
![]() |
Emegi gecen herkeze sonsuz teşekkürler cok güzel bir yarıştı ahmetcim fotoları beklıyoruz...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
a2T LaDy Üye
![]() Üyelik tarihi: 10/10/08
![]() |
güzel geçmiş orada olmayı çok istedik ama maalesef gelemedik
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
a2T Yarışçı Üye
![]() |
2004 Yılından beri yarışırım yarış tadında oldu herkese teşekkür ederim fotolar için ve bizi yanlız bırakmayan a2 teker e de
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|