Seçenekler Stil
Alt 19.07.10, 14:34   #1
Hayabusa
a2TK Başkan

Hayabusa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Hayabusa is on a distinguished road
Hayabusa - MSN üzerinden mesaj gönder
Standart Beyşehir Festivali

Hafta sonu Beyşehir'de festival var, Kross etkinliği düzenlenecek, hatta yarışmacılara muhtelif ödüller verilecek diye duyduk

Antalya'dan Ömer kardeşimizi arayıp katılmasını istedim, oda sağolsun beni kırmadı ve Cumartesi gecesinden itibaren hiç uyumadan yola düştü.

Kendisine çok teşekkür ediyorum...

Festival alanına gittik daha motosikletlerimi park ederken sağolsun Osman bey bunun için dün kayıt yaptıralacaktı ama beni tınlamadınız, madem o kadar yoldan geldiniz Ehhh yarışın bari dedi Bizde kendisini kırmayıp Antalya'dan gelen Ömer arkadaşımızın kayıtını yaptırdık.

Osman bey yaşça büyüğüm olup kendisine, yaşına hürmeten her zaman saygım sonsuzdur ama orada 100 tane Kross yoktu, 5-6 tane kross vardı bu kadar az sayıda katılımın olduğu bir eğlencede kayıt yaptırılmadı diye Hoşgeldiniz bile demeden fırçalarcasına bu kelimeleri işitmek tabiki a2Teker olarak bizleri üzdü..

Ben 22 tane kross ile oraya gelecekken bunun amatör bir gösteri olduğunu duyup sadece Ömer arkadaşımızı davet etmiştim.

Osman bey tabiki kendince haklıydı, biz boynumuzu büküp kayıtımızı yaptırdık, biz sitemizde Tekeriziyi destek için geliyoruz derken, Osman bey bir kere olsun a2Teker Spor Kulübüne katılımından dolayı teşekkür bile etmedi

Şimdi soruyorum madem kayıt yaptırılmadı diye o kadar laf edildi, neden bu belediyenin muhtelif ödülleri dağıtılmadı, neden biz bize bir kross festivali yaptık, sporculara takılan madalyalar neden o kadar basit bir şekilde verilirdi.

Yarışçılara verilen değer bu kadar mı...

Biz bize festival yapacaktık, keşke Konya'da yapsaydık...

Bu yazılarımda kırıcı olduysam özür dilerim... Ama bende içimdekileri söylemek istedim.

Pist için hiç bir şey demiyorum, yorumu oraya gelenler, motosikleti ile yarışanlar ve fotolara bakan arkadaşlarımız değerlendirsin.

Saygılar
Ahmet BOZKURT
a2Teker Spor Kulübü

Dostluklar iki türlüdür, birisi çıkar ilişkisi içinde olan dostluklar, diğeri ise hiç bir menfaat gözetmeksizin yapılan dostluklardır..

Hiç bir menfaat gözetmeksizin, manevi değeri bile olmayan basit bir madalya için kızakta duran motosikletini bir gün içinde toplayıp uykusuz yola çıkan ve bizleri, a2Teker Ailesini 1 saatlik yarış için ONURE eden ÖMER BAĞIRICIOĞLU'na teşekkürlerimi sunuyorum...

İyiki Ailemizdesin...

Ömer Bağırıcıoğlu

Ömer kardeşimizin minik oğlu Mustafa, gün boyunca muzurluklarıyla bizleri çok güldürdü

Şampiyon motosikleti ile konuşuyor, birşeyler anlatıp gülüyor ama biz aralarına girmek istemedik

Boyacı İBO

Veysel Hoca

Orhan

Saldır & Çıldır

Dillan Motor

Fuat-Fazıl Abiler

Kovboy Rıfat abi

Saldır &Çıldır -Ömer BAĞIRICIOĞLU

Okyanusu ikiye böler gibi geliyor

http://www.a2teker.com/signaturepics/sigpic2_3.gif
Hayabusa isimli üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 19.07.10, 15:03   #2
chocolateman
a2Teker Spor Kulübü

chocolateman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

chocolateman is on a distinguished road

Eline sağlık Ahmet ilk fırsatta bu güzel fotoğrafların telif hakkını ödeyeceğim.

Ahmet'in sözlerine ilave edecek çok şey var, kendime yakıştıramadığım, yaşça benden büyük abi dediğim bir insanı kırmak istemediğim için orada olduğu gibi susmayı tercih ediyorum.

Sert inişlerden dolayı ön düzeni kırılan sevgili Muhammed'e de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Bizim için farklı güzel bir gün oldu, Şampiyon Ömer e ve ailesine çok teşekkür ederim. Geldi, yarıştı döndü. Minik Mustafayı Allah nazardan saklasın, günün en eğlenceli tarafı Mustafaydı.

Daha düzenli ve detaylı yeni organizasyonlara hazır ol KONYA

bu resimde arkada sol tarafta görünen kupalara, sonra yarışçılara takılan madalyalara dikkatli bakın, bir de madalyaları kimin taktığına bakın, 5 farklı cc de motorla klasman oluşturamadım diye hava atan, bizi organizasyona davet eden arkadaşların ne kadar ciddiye alındığını anlarsınız.

Bu dünyada motosikletten başkası yalan!

İyi günde, kötü günde, lastiğin patladığında, benzinin bittiğinde, arıza yaptığında, yolda bıraktığında, çok masraf açsan da hep seveceğim seni.
chocolateman isimli üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.07.10, 15:58   #3
kawasaki
a2T Yarışçı Üye

kawasaki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kawasaki is on a distinguished road
Standart Cevap: Beyşehir Festivali

kıymetli a2teker ailem öncelikle bu nazik davetinizden , evsahipliğinizden dolayı şükranlarımı sunarım

sizinle birlikte aynı ortamda bulunup bu etkinliğe kalıtmaktan onur duydum.

ancak atlamadan geçemediğim bir iki husus var şöyleki ; ben işin maddiyat , kupa , ödül işini bi tarafa bırakın orada katılım olması ve çok değerli dostlarımı görmek için geldim bana bu şekilde bi hoşgeldin i yakışıtaramadım bir diğer husus ise yarıştan sonra herkesin apar topar oldu bittye getirilmesi bu dahada garip bi durum yani özetle verilen beyanlar yazılanlar nerede kaldı ????

ama olsun bütün bunların hiçbir önemi yok canları sağolsun o ödülleri kim söz veripte yapmadıysa onun olsun ... başkanım kıymetli ailem siz isteyin ben yine emrinizdeyim.

saygılar.....
kawasaki isimli üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.07.10, 17:01   #4
Naz Bayraktar
a2Teker Spor Kulübü

Naz Bayraktar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Naz Bayraktar is on a distinguished road

orda olmadığım için yorum yapamayacağım ama üzüldüm yapılanlara...
Naz Bayraktar isimli üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.07.10, 17:16   #5
kawahakan
a2T Gurbetçi Üye

kawahakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kawahakan is on a distinguished road

bir beysehirli olarak gene utandim gene utandim vay vay vay halimize bakin bundan onceki baskan benim dayim olurdu,pek bisey goremedik onun zamamnindada racinglerle biseyler olcakti ayni muhebbet olmustu olmadan bitmisti,
simdiki baskanda aynisimi nedir bu beysehirlinin motora olan öcü yakistirmasi yaafff
ne guzel dogasi olan bir yer degerlendirsenize kardesim yaaa,yapin arada golun ordaki gidis gelis yolda drag falan canlansiz heryer amaaa nerdeeeeeeeee
ahmet katkilarinizdan dolayi sizi kutlarim hersey gonlunuzce olsun
kawahakan isimli üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.07.10, 17:20   #6
kawasaki
a2T Yarışçı Üye

Alıntı:
kawahakan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bir beysehirli olarak gene utandim gene utandim vay vay vay halimize bakin bundan onceki baskan benim dayim olurdu,pek bisey goremedik onun zamamnindada racinglerle biseyler olcakti ayni muhebbet olmustu olmadan bitmisti,
simdiki baskanda aynisimi nedir bu beysehirlinin motora olan öcü yakistirmasi yaafff
ne guzel dogasi olan bir yer degerlendirsenize kardesim yaaa,yapin arada golun ordaki gidis gelis yolda drag falan canlansiz heryer amaaa nerdeeeeeeeee
ahmet katkilarinizdan dolayi sizi kutlarim hersey gonlunuzce olsun

işte beklediğimizde buydu sadece teşekkür ama bu bile dile gelmedi ne yazık...
Alt 19.07.10, 17:31   #7
Hayabusa
a2TK Başkan

Hayabusa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Hayabusa is on a distinguished road
Hayabusa - MSN üzerinden mesaj gönder

Biz, Ömer arkadaşımızın şampiyonluğunu büyük bir festivalle kutladık Sağolsun Belediye başkanı a2Tekerin geleceğini duymuş büyük bir festival hazırlamış. Mustafa felanda ordaydı (CECELİ)

http://www.a2teker.com/signaturepics/sigpic2_3.gif
Hayabusa isimli üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.07.10, 17:42   #8
kawasaki
a2T Yarışçı Üye

o kadar dedim gerek yok mustafya gelmiş yine yapacak bişey yok..
Alt 19.07.10, 17:54   #9
yegen_man
a2Teker Spor Kulübü

yegen_man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yegen_man is on a distinguished road
yegen_man - MSN üzerinden mesaj gönder

bazı nedenlerden dolayı bu organizasyona katılamadım inşaallah bir daha ki sefere katılacağım. organizasyon bozuk olmuş galiba yazılanlardan ve resimlerden öyle anlaşılıyor ama akşam eğlenceniz güzel geçmiş olmalı...
Alt 19.07.10, 18:49   #10
chocolateman
a2Teker Spor Kulübü

chocolateman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

chocolateman is on a distinguished road

Gerçekten ya Mustafa ne kadar hürmet gösterdi öyle Bizi eğlendirmek için elinden geleni yaptı

Bu dünyada motosikletten başkası yalan!

İyi günde, kötü günde, lastiğin patladığında, benzinin bittiğinde, arıza yaptığında, yolda bıraktığında, çok masraf açsan da hep seveceğim seni.
chocolateman isimli üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil